98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Oğluuuuuuuum konuyu kapayıp durmayın açtım ben şimdi :D :D

Abi işlemlerde ben kapatıyor gözüküyorum ama kapatmıyorum ki :D Allah Allah.

Sonraki yarışma için gün kararlaştırıldı mı

Anıl'a 12 vermiştim bu arada :D

1 puan verdiğim için üzgünüm. Hem playlist beklediğimden iyiydi, hem de Coldplay sevsem de bu şarkısı için daha yüksek verdiğim şarkılardan daha fazla beğenemedim.

12 içinse tekrar teşekkürler :D

Mehmet, dışarıdan takip ediyorum eline sağlık.

Anıl, Emre ve Okan tebrikler, özellikle Okan' ın şarkısını çok beğenmiştim.

Genel olarak puanları ise skandal olarak yorumluyorum, Esc, nin eski ekibi toplanmadan Trump Dombra' nın neredeyse Smokie kadar puan aldığı bir yarışmaya katılacağımı sanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Domra trap şöyle güzel böyle güzel iş puanlamaya gelince puan yok , yazıklar olsun :D

Tebrikler beyler.

@
Anıl Bunarcı
@Emre Arslan
@Okan Bal

@Mehmet Arslaner
eline sağlık abi. Seni de yorduk. Kusura bakma. :DBu arada baron arkadaşlara sesleniyorum. Birbirimizi yiyelim ama yarışmayı da böyle toy arkadaşlara bırakmayalım. Eurovision Süper Lig gibidir. En fazla 3, bilemedin 4 belirli kişi şampiyon olmalı. :D

Genel olarak puanları ise skandal olarak yorumluyorum, Esc, nin eski ekibi toplanmadan Trump Dombra' nın neredeyse Smokie kadar puan aldığı bir yarışmaya katılacağımı sanmıyorum.

#HepDestekTamDestek!

evet. benim şarkıyı puanlamamış olman skandal abi. Senden iyi bir puan beklemiştim :D

Geri
Üst Alt