98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Mehmet, dışarıdan takip ediyorum eline sağlık.

Anıl, Emre ve Okan tebrikler, özellikle Okan' ın şarkısını çok beğenmiştim.

Genel olarak puanları ise skandal olarak yorumluyorum, Esc, nin eski ekibi toplanmadan Trump Dombra' nın neredeyse Smokie kadar puan aldığı bir yarışmaya katılacağımı sanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi odamda ayağa kalktım alkışlıyorum şu an. :)

Senin şarkının da o puanda kalması skandal. En az 30 puan fazlası olmalıydı.

Dereceye giren arkadaşlara tebrik ederim

Mehmet abi senin de eline sağlık

Tebrikler beyler.

@
Anıl Bunarcı
@Emre Arslan
@Okan Bal

@Mehmet Arslaner
eline sağlık abi. Seni de yorduk. Kusura bakma. :DBu arada baron arkadaşlara sesleniyorum. Birbirimizi yiyelim ama yarışmayı da böyle toy arkadaşlara bırakmayalım. Eurovision Süper Lig gibidir. En fazla 3, bilemedin 4 belirli kişi şampiyon olmalı. :D

Lan puan verelim o zaman karşılıklı. :D

Mahmut'a 12 vermek gibi hatalar yapmayalım bir daha. Scorpions diyeceksin şimdi ilk kez dinlediğim başka beğendiğim şarkılar oldu 6-7 defa katılınınca öncelik ona geçti. Taktik değil yani. :)

Abi odamda ayağa kalktım alkışlıyorum şu an. :)

Senin şarkının da o puanda kalması skandal. En az 30 puan fazlası olmalıydı.

Ben 10 puan vermemiş olsam, öylesine efsane bir şarkı trump' ın altında bitirecekti düşün artık

Ben 10 puan vermemiş olsam, öylesine efsane bir şarkı trump' ın altında bitirecekti düşün artık

Ya herhalde sorun bende diye düşündüm deminden beri. Bir kişi de beğenmemişse ben mi abartıyorum diyorum ama sözleri falan hikayesi müthiş değil mi?

Aleyna'ya geçilecek nerede ise.

Zamanında Sibirya Halk Türküsü 1.olmuş kim katılmıştı onunla :D

Erman Türker Trump'ın senin Kayahan şarkından daha fazla puan almasını nasıl yorumluyorsun ?

Beyler ciddi bir sorunumuz var.

Eski ekibi toplamazsak batar bu yarışma. :D

• Aslan Türkoğlu
  • B.Arda Aycan
  • Mehmet Arslaner
  • Erman Türker
  • Uğur İz
  • Ayberk Çetin
  • Ozan Tokgöz
  • Teoman Eraslan
  • Muhammed Safa Eker
  • Can Uz
  • Can Büyük
  • Tolga Aybakan
  • Tuncay Van

...vs vs

şeklinde bir kadroyu özledim açıkçası. Yeni katılan arkadaşlarımız maalesef eski şarkı olunca direkt olarak pas geçme yoluna gidiyor. Muhabbete dahil olmuyor pek.

Beyler ciddi bir sorunumuz var.

Eski ekibi toplamazsak batar bu yarışma. :D

• Aslan Türkoğlu
  • B.Arda Aycan
  • Mehmet Arslaner
  • Erman Türker
  • Uğur İz
  • Ayberk Çetin
  • Ozan Tokgöz
  • Teoman Eraslan
  • Muhammed Safa Eker
  • Can Uz
  • Can Büyük
  • Tolga Aybakan
  • Tuncay Van

...vs vs

şeklinde bir kadroyu özledim açıkçası. Yeni katılan arkadaşlarımız maalesef eski şarkı olunca direkt olarak pas geçme yoluna gidiyor. Muhabbete dahil olmuyor pek.

Barış Savaş gibi nice şampiyonluklar yaşamış bir arkadaşımızı bu listeye yazmaman nasıl bir berduşluk?

Aglama Aslan AGlama :D

Aglama Aslan Aglama :D :D
Aslan Türkoğlu

tumblr_mpos26N7PB1regfi6o1_500.gif

Barış Savaş gibi nice şampiyonluklar yaşamış bir arkadaşımızı bu listeye yazmaman nasıl bir berduşluk?

Vs'de Cenk, Barış da girer. Mevcutlardan olanları (Vasfi vs...) yazmadım.

Olum herkesi nasıl bir anda hatırlayayım pat diye. Aklıma ilk gelenleri dizdim işte. :D

Bu neye benziyor biliyor musun? Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan fenerli, Şampiyonlar Ligi'ne katılmış Galatasaraylıya ağlama diyor. :D

Ulan ben en azından yarıştım. Sen Sezercik gibi boynu bükük bizi seyrettin. Asıl sen ağlama. :D

Ben katilsam burdaki herkesi kucuk Emrah gibi aglatirim Aslan Efendi benden korkup saf disi biraktiniz bu sizin utanciniz benim gururumdur bunu kulagina kupe yap :D :D

Hadi yapalım. Hazır herkes buradayken hiç beklemeyelim. :)

Ben katilsam burdaki herkesi kucuk Emrah gibi aglatirim Aslan Efendi benden korkup saf disi biraktiniz bu sizin utanciniz benim gururumdur bunu kulagina kupe yap :D :D

Arkadaşım sen daha iki yarışma önce 1 puan toplarayak Eurovision'un yüz karaları listesine girmedin mi? :D Hala ne konuşuyorsun?

Son düzenleme:
Arkadaşım sen daha iki yarışma önce 1 puan toplarayak Eurovision'un yüz karalı listesine girmedin mi? :D Hala ne konuşuyorsun?

Aga o yarismada gercek hile vardi bu konuyu sizin icin uzatmak istemedim cunku eger sahtekarligi ortaya cikarmis olsaydim bugun bu yarisma yapilmazdi :D

Geri
Üst Alt