- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Hacılar yarın için yarışma istiyor musunuz? Galiba artık GSC'de Eurovision devri bitiyor. Zira eskiden olsa her gün yarışma yapılsın diye ısrar edilirdi. Şimdi yaparız diyoruz, tık yok. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacılar yarın için yarışma istiyor musunuz? Galiba artık GSC'de Eurovision devri bitiyor. Zira eskiden olsa her gün yarışma yapılsın diye ısrar edilirdi. Şimdi yaparız diyoruz, tık yok.![]()
Yılbaşında tüm programımı iptal edip size yarışma mı yapıcam Erman bey.Olsa hiç fena olmaz aslındaSon dönemdeki ülke gündeminden içimiz karardı zaten. Hem şu an 99 yapılırsa @Emrah Yıldırım yılbaşında 100. yarışmayı yapar diye tahmin ediyorum
![]()
Yılbaşında tüm programımı iptal edip size yarışma mı yapıcam Erman bey.
Neden olmasın? Herkes sizin gibi times meydanında girmeyecek yılbaşına Emrah bey! Kestane + Tombala kombinasyonu dönecek evlerde fazladır muhakkak. Hem benim tanıdığım Aslan Türkoğlu bu cevabına çok bozulur :asd22:Yılbaşında tüm programımı iptal edip size yarışma mı yapıcam Erman bey.
Çekirdek neyse de tv izlememKardeşim sen yılbaşında çekirdek çitleyerek televizyon seyreden adamsın. Artistliğin kime?![]()
Bana yılbaşında New York'dayım dediKardeşim sen yılbaşında çekirdek çitleyerek televizyon seyreden adamsın. Artistliğin kime?![]()
Bana yılbaşında New York'dayım dedi![]()
Barbara gazı olabilirDeğirmenin suyu nerden geliyor acaba?New York falan. Biz markete gidemiyoruz, para yok diye. Beyimiz New York'u geziyor. Bu forumda New York'u gezecek bir adam varsa o da bendeniz Aslan bey kardeşinizdir.
![]()
Değirmenin suyu nerden geliyor acaba?New York falan. Biz markete gidemiyoruz, para yok diye. Beyimiz New York'u geziyor. Bu forumda New York'u gezecek bir adam varsa o da bendeniz Aslan bey kardeşinizdir.
![]()
Biz yeri geliyor New Yorkta gezilecek parayı akşam yemeğinde harcıyoruz Aslancım
-Tapatalk-
Barbara gazı olabilirMalı mülkü satıp gitmiştir.
Bu arada New York'u gezecek adam varsa kesinlikle @B. Arda Aycan 'dır. Yılbaşına dolar yakarak girmek isteyebilir :asd22:
Kayseri'ye gel, sana sucuk ekmek yedireyim demiyor muydun kardeşim sen?![]()
Yedirmeyeyim mi yani ne istiyorsun
-Tapatalk-
Hayır, ben böyle para harcarım, şöyle yaparım diyorsun ama teklif ettiğin şey sucuk ekmek.5 lira lan sucuk ekmek.
Çok sertHahaha olm buranın sucuğu meşhur sen seversin diyeyoksa sucuktan başka şeylerde yediririm sana merak etme
![]()