- 9 Temmuz 2011
- 34.477
- 29.504
- 2.533
Akşama hesap makinelerini hazırlayın beyler organizatör Vasfi Vural geçmiş yarışmalarda yaptığı hatalarla meşhur 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşama hesap makinelerini hazırlayın beyler organizatör @Vasfi Vural geçmiş yarışmalarda yaptığı hatalarla meşhur![]()
Bu onurlu görev için Abaküs Tuncay devreye sokulmalı. Nerede o Kanadalı Cowboy, hiç sesi soluğu çıkmıyor.
aciklamalar nzmn![]()
aciklamalar nzmn![]()
Akşam yüksek ihtimalle puanlamayı takip edemeyeceğim, iki satır bir şeyler karalayayım.
Come Together ile İzmir Marşı' nın favori olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar İzmir Marşı için bence yanlış versiyon seçilmiş olsa da.
Coming Home da bence zirveyi zorlayabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne alaka? Kafan guzel ellammmmmm... Sarki yarismasi, mars yarismasi degil bu... Dedigim gibi o zaman istiklal marsini oylayalim :sAk'lar Izmir Marşından rahatsız olmuştur muhakkak.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Izmir marsi biraz populist bi secim olmus bence... Yoksa akli olan Istiklal Marsini paylasir, sikiysa 12 puan vermeyin![]()
Katiliyorum dedigine rdas... Puan almistir ama iste dedigim gibi Eurovision songfestival ile alakasi yok... Bidahaki sefer bende istiklal marsini paylasirim oyleyse.... Yani biraz populistlik yapmis paylasan rdasimiz diye dusunuyorumYarışma için populist bir seçim olduğu fikrine katılıyorum fakat çoğu katılımcıdan ama az ama çok puan almıştır diye düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi