99. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MELİH AÇIKGÖZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MAdem açıklanmıyo bende yarışmadan çekiliyorum
b6a8f33ab9ac9543699e39e25dc2e92a.jpg

Puanlama yapmak icin laptoptanmi girmemiz gerek Vasfi Vural ?
Tapada yokta
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Eğlenceli bir şeye benziyor ama bir kaç eleştirim var.

1) Yarışma günü günler öncesinden duyurulmalı. Ben bugün gördüm. Katılım olmuş; puanlamalar yapılmış. Nefesler bile tutulmuş şampiyon bekleniyor :)
2) Oylama nasıl yapılıyor?
3) Oylamaya gerçek eurovisiondaki gibi sadece katılımcılar mı yapıyor yoksa her üye mi?

Sen olayı çok yanlış anlamışsın birader.
Vasfi'nin profiline gir,özel mesaj gönder de oradan 12-10-8-7 diye yolla puanlarını.

Puanlama devam ediyor mu? Herkes puan gönderebiliyor mu? Ayrıca hangi üyenin hangi şarkıyla katıldığını nasıl göreceğiz?

Puanlama devam ediyor mu? Herkes puan gönderebiliyor mu? Ayrıca hangi üyenin hangi şarkıyla katıldığını nasıl göreceğiz?
Puanlamayı sadece yarışmaya katılan kişiler yapıyor.Şarkı ve sahipleri puanlama yapılmadan önce açıklanır akşama.

Eğlenceli bir şeye benziyor ama bir kaç eleştirim var.

1) Yarışma günü günler öncesinden duyurulmalı. Ben bugün gördüm. Katılım olmuş; puanlamalar yapılmış. Nefesler bile tutulmuş şampiyon bekleniyor :)
2) Oylama nasıl yapılıyor?
3) Oylamaya gerçek eurovisiondaki gibi sadece katılımcılar mı yapıyor yoksa her üye mi?
Degil gun aylar onceden haber verilse birsey feketmeyecek normalde 10dakikada liste doluyor. Ayni gun puanlari bile gonderiyoruz (esc yamyamlari :D)

Fatih bey kürsüyü değiştirecek puanlarını birazdan yollıycak inş :D

Arkadaslar kusura bakmayin ilk defa katildigimdan biraz karisiklik oldu... Durumu Vasfi kardesimize anlattim... Kandil ile cumayi baglamam gerekti, muhim isim vardi... Hallettik :asd:

Şampiyon belli oldu sonunda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt