Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
PAF takımı ile çıkma tehdidinde bulun benceMAdem açıklanmıyo bende yarışmadan çekiliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PAF takımı ile çıkma tehdidinde bulun benceMAdem açıklanmıyo bende yarışmadan çekiliyorum
çıkarıp masaya vurmuş, dağılın.Yarın akşam 99.GSC şampiyonunu kutlamak için burda olunuz, saygılarımla.
Organizatör
MAdem açıklanmıyo bende yarışmadan çekiliyorum
MAdem açıklanmıyo bende yarışmadan çekiliyorum
Artık çok geç admin abilere yazdım bileReddedildi.
Puanlama yapmak icin laptoptanmi girmemiz gerek Vasfi Vural ?
Tapada yokta
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Sen olayı çok yanlış anlamışsın birader.Puanlama yapmak icin laptoptanmi girmemiz gerek @Vasfi Vural ?
Tapada yokta
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Sen olayı çok yanlış anlamışsın birader.
Vasfi'nin profiline gir,özel mesaj gönder de oradan 12-10-8-7 diye yolla puanlarını.
Puanlamayı sadece yarışmaya katılan kişiler yapıyor.Şarkı ve sahipleri puanlama yapılmadan önce açıklanır akşama.Puanlama devam ediyor mu? Herkes puan gönderebiliyor mu? Ayrıca hangi üyenin hangi şarkıyla katıldığını nasıl göreceğiz?
Degil gun aylar onceden haber verilse birsey feketmeyecek normalde 10dakikada liste doluyor. Ayni gun puanlari bile gonderiyoruz (esc yamyamlariEğlenceli bir şeye benziyor ama bir kaç eleştirim var.
1) Yarışma günü günler öncesinden duyurulmalı. Ben bugün gördüm. Katılım olmuş; puanlamalar yapılmış. Nefesler bile tutulmuş şampiyon bekleniyor
2) Oylama nasıl yapılıyor?
3) Oylamaya gerçek eurovisiondaki gibi sadece katılımcılar mı yapıyor yoksa her üye mi?
kac dolar kopardi sendenArkadaslar kusura bakmayin ilk defa katildigimdan biraz karisiklik oldu... Durumu Vasfi kardesimize anlattim... Kandil ile cumayi baglamam gerekti, muhim isim vardi... Hallettik![]()
kac dolar kopardi senden