99. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MELİH AÇIKGÖZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar simdi aciklanacak mi??? Ona göre yatacam, yarin is güc var...

23 oyuda hesapladın mı Vasfi?

-Tapatalk-

Yerel seçimlerde bu kadar entrika olmuyor lan

zıçtınız içine yürovizyonun bæ

gerçi o playlist bunu hakediyor...

Müzikalite açısından kahpece bir liste olduğu gerçeğini ifade etmen sevindirdi eeis.

Evision'u eski günlerine döndürmek adına arabesk ve damar şarkıları yasaklamak hususunu tatbik edelim derim.

gün gecmiyor ki eurovisionda gariplik yasanmasin

Bu yarışmayı iptal edelim en iyisi 99'u ben düzenlerim yeniden bu nedir ya

Müzikalite açısından kahpece bir liste olduğu gerçeğini ifade etmen sevindirdi eeis.

Evision'u eski günlerine döndürmek adına arabesk ve damar şarkıları yasaklamak hususunu tatbik edelim derim.

ESC artık eski güzel günlerine dönmez, bu gerçeği kabul edelim, 100. Yarışma ile üstüne toprağı atmak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonuclar icin lütfen kesin bisey söyleyin ona göre yatcam

Herhalde işler karıştı Emrah olaya müdahele etti şampiyon olursa şaşırmam lobisi güçlü sonuçta ve Vasfi en yakın kankası..

Ülke olarak katılmamakta haklıyız bu lanet organizasyona.

Ben yatıyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Vasfi Vural 23 puanın sonucunu açıkla Fatihten gelecek puanları iptal et bu yarışmada geçerli olmasın böyle saçma yarışmamı olur lan :D ben yaparım tekrar.

ESC artık eski güzel günlerine dönmez, bu gerçeği kabul edelim, 100. Yarışma ile üstüne toprağı atmak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acı bir gerçek. Duymak üzse de kalbimize gömüp yeni bir yarışma üzerinde çalışmamız gerektiğini bize gösteriyor.

Emrah'tan Vasfi'ye like şoku! Adam o kadar cefasını çekti, bırak da sefasını sürsün oyları açıklarken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt