99. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MELİH AÇIKGÖZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle bana bu cümleyi bir kez daha kurma şansı tanıyan GSC yönetimine ve organizatör Vasfi Bey kardeşime teşekkür ederim;

Çatır çutur yasaklı var :D

Yalnız yasaklı kabak gibi meydanda, ben bile ilk göz gezdirişte farkettim. :D

Oooo çok güzel bir bağyan var.

Öncelikle bana bu cümleyi bir kez daha kurma şansı tanıyan GSC yönetimine ve organizatör Vasfi Bey kardeşime teşekkür ederim;

Çatır çutur yasaklı var :D

Arda abi bu yarışmanın fıtratında var, saygılar.

kulağımı ve zihnimi z*ken zorlu bir süreçten sonra ıkınarak da olsa nihayet puanlamamı tamamlamış ve teslim etmiş bulunuyorum..

sanırım, gsc tarihinde daha kötü bir playlist görülmemiştir.

şahsi not: müzik bazılarınıza yasaklanmalı i says

kulağımı ve zihnimi z*ken zorlu bir süreçten sonra ıkınarak da olsa nihayet puanlamamı tamamlamış ve teslim etmiş bulunuyorum..

Çok kırıcısın.

B. Arda Aycan Abi şarkını büyük ihtimalle tespit etmiş bulunuyorum 7 ile 12 arası bir puan vereceğimi müjdeler, saygılarımı sunarım.

sarkımın bahsettiğin gruba dahiliyetinin olabiliritesinin mevcudiyetini göz önünde bulunduraraktan, kulağında yarattığım tahribatın tazminatını bu parçayla ödemek isterim.

Norm Ender feat Norm Erman - Eksik Etek - YouTube

Yarışma kaydı için özellikle benim forumda olmadığım zamanları mı bekliyorsunuz allahsızlar? Çok kırgınım.

Vay be bekle bekle yarisma düzenlensin diye sonra ansizin yapilmis oda baya gec saatlerde , sans yokmus

Derece yapan veya 4. Olan yasaklı ile giriliyor artık yuh derler :D

2 adet kılçıksız var.

Bu konuda bir şey yapmayı düşünüyor musun sayın abim. Açık bir şekilde istenmiyoruz
Yakın zamanda Emrah ve Alpay'ın ikisine birden kalkışmayı düşünüyorum ama aramızda kalsın lütfen. Sürpriz baskın etkisinin kaybolmasını istemiyorum.

Biri bana puanlamasını atsın da kopyala-yapıştır yapayım.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt