- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Öncelikle bana bu cümleyi bir kez daha kurma şansı tanıyan GSC yönetimine ve organizatör Vasfi Bey kardeşime teşekkür ederim;
Çatır çutur yasaklı var
Çatır çutur yasaklı var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle bana bu cümleyi bir kez daha kurma şansı tanıyan GSC yönetimine ve organizatör Vasfi Bey kardeşime teşekkür ederim;
Çatır çutur yasaklı var![]()
Enrique Iglesias - Ring my bells (v. 3.0, HD) - YouTube bunu benım adıma adsana ilgili yere
Çatır çutur yasaklı var![]()
Arda abi bu yarışmanın fıtratında var, saygılar.
Yalnız 2 tane var![]()
kulağımı ve zihnimi z*ken zorlu bir süreçten sonra ıkınarak da olsa nihayet puanlamamı tamamlamış ve teslim etmiş bulunuyorum..
sanırım, gsc tarihinde daha kötü bir playlist görülmemiştir.
şahsi not: müzik bazılarınıza yasaklanmalı i says
kulağımı ve zihnimi z*ken zorlu bir süreçten sonra ıkınarak da olsa nihayet puanlamamı tamamlamış ve teslim etmiş bulunuyorum..
sanırım, gsc tarihinde daha kötü bir playlist görülmemiştir.
şahsi not: müzik bazılarınıza yasaklanmalı i says
Yarışma kaydı için özellikle benim forumda olmadığım zamanları mı bekliyorsunuz allahsızlar? Çok kırgınım.
Yakın zamanda Emrah ve Alpay'ın ikisine birden kalkışmayı düşünüyorum ama aramızda kalsın lütfen. Sürpriz baskın etkisinin kaybolmasını istemiyorum.Bu konuda bir şey yapmayı düşünüyor musun sayın abim. Açık bir şekilde istenmiyoruz
Yakın zamanda Emrah ve Alpay'ın ikisine birden kalkışmayı düşünüyorum ama aramızda kalsın lütfen. Sürpriz baskın etkisinin kaybolmasını istemiyorum.