99. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MELİH AÇIKGÖZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse sağlık olsun. 100'üncü yarışmaya katılırız. Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.

Yasaklı şarkıya denk geldim direkt diğer şarkıya atlıyorum müsaadenizle :D

Bikaç şarkıyı dinlemedim bile isimlerini görünce kusura bakmasın o şarkıları gönderen arkadaşlar :D Çok overrated şarkı var listede hayırlısı olsun bakalım.

Hoaaayda bir tane daha yasaklı Vasfi Vural reyiz kafan ayıkken mi kontrol yaptın :D

Hoaaayda bir tane daha yasaklı Vasfi Vural reyiz kafan ayıkken mi kontrol yaptın :D

Hala daha yarışmacılar yasaklı şarkı gönderiyor, organizatörler de listeye alıyor. Halbuki biz bunları hep kitaplarımızda anlattık kardeş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Juri sistemine donulsun

Diyenler

+1907

Pls

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

powerturk listesi gibi bir şey olmuş

yarışmacılara başarılar

en çok rüşveti veren kazansın

pearl jam/beatles kazanmali

Madem Mehmet bey konu açmış o halde daha önce muhtemelen defalarca karşılaştığın o klişe suali ben de sormak istiyorum; Vegan olmak nasıl bir duygu Emir reyiz? :D Daha doğrusu etsiz bir yaşam gerçekten mümkün mü yoksa bizi mi yiyorsunuz? :D Ne bileyim kavurma, dana sucuk, ızgara kanat, beyti kebap, iskender, rakı balık vs... gibi şeyler duyduğunda hissettiğin şey gerçekten de tiksinme duygusu mu oluyor? Bu vegan durumu sonradan mı oluşuyor yoksa doğuştan gelen bir şey mi?

Hala daha yarışmacılar yasaklı şarkı gönderiyor, organizatörler de listeye alıyor. Halbuki biz bunları hep kitaplarımızda anlattık kardeş

Yasaklı olması normal yasaklı şarkılar listesinde sıkıntı çıkıyor organizatörlerde farketmiyor. 99 tane yarışma olmuş yav illa eksik çıkıyor tabi.Erman beye bu eksikleri kapatma görevi verelim en iyisi.

-Tapatalk-

pearl jam/beatles kazanmali
:D

807342.jpg

Madem Mehmet bey konu açmış o halde daha önce muhtemelen defalarca karşılaştığın o klişe suali ben de sormak istiyorum; Vegan olmak nasıl bir duygu Emir reyiz? :D Daha doğrusu etsiz bir yaşam gerçekten mümkün mü yoksa bizi mi yiyorsunuz? :D Ne bileyim kavurma, dana sucuk, ızgara kanat, beyti kebap, iskender, rakı balık vs... gibi şeyler duyduğunda hissettiğin şey gerçekten de tiksinme duygusu mu oluyor? Bu vegan durumu sonradan mı oluşuyor yoksa doğuştan gelen bir şey mi?

veganlığım 2,5 ilâ 3 yıl kadar bir süredir sürüyor m8, öncesinde vejetaryen idim . etsiz yaşam elbette mümkün , hemideh fizyolojik açıdan kaliteli bir yaşam demektir

tiksinti —özelliknen fiziki temas durumlarında— yoğun bir şekilde hissedilebiliyor, uzun geçmişi olan vegan kişilerde daha da gerilimli olmak üzere i guess..

Yasaklı olması normal yasaklı şarkılar listesinde sıkıntı çıkıyor organizatörlerde farketmiyor. 99 tane yarışma olmuş yav illa eksik çıkıyor tabi.Erman beye bu eksikleri kapatma görevi verelim en iyisi.

-Tapatalk-

Gene yasaklı ile katıldın anlaşılan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt