- 1 Şubat 2009
- 24.933
- 25.114
- 3.298
Çok kötü şarkılar var, adil bir puanlama yapılırsa fark atarak şampiyon olurum %100
Hele bir şarkı ve rencide ettim puanlamada
az çok tahmin ettim şimdi senin şarkıyı.
1 puanla aşağılıyorum hemen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok kötü şarkılar var, adil bir puanlama yapılırsa fark atarak şampiyon olurum %100
Hele bir şarkı ve rencide ettim puanlamada
Şike durumu varmış
Dikkatli olursanız sevinirim
TapaTalK
Hoaaayda bir tane daha yasaklı Vasfi Vural reyiz kafan ayıkken mi kontrol yaptın![]()
@Emir Sato Sen vegandın değil mi doğru hatırlıyorum ?
Madem Mehmet bey konu açmış o halde daha önce muhtemelen defalarca karşılaştığın o klişe suali ben de sormak istiyorum; Vegan olmak nasıl bir duygu Emir reyiz?:icon_twisted:
Hala daha yarışmacılar yasaklı şarkı gönderiyor, organizatörler de listeye alıyor. Halbuki biz bunları hep kitaplarımızda anlattık kardeş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşim olmaz.Yasaklı olması normal yasaklı şarkılar listesinde sıkıntı çıkıyor organizatörlerde farketmiyor. 99 tane yarışma olmuş yav illa eksik çıkıyor tabi.Erman beye bu eksikleri kapatma görevi verelim en iyisi.
-Tapatalk-
İşim olmaz.
Düzenlediğim Barbara avatarları gözüne dizine dursun.Zaten forumda herhangi bir iş yaptığınız görülmedi.
Madem Mehmet bey konu açmış o halde daha önce muhtemelen defalarca karşılaştığın o klişe suali ben de sormak istiyorum; Vegan olmak nasıl bir duygu Emir reyiz?Daha doğrusu etsiz bir yaşam gerçekten mümkün mü yoksa bizi mi yiyorsunuz?
Ne bileyim kavurma, dana sucuk, ızgara kanat, beyti kebap, iskender, rakı balık vs... gibi şeyler duyduğunda hissettiğin şey gerçekten de tiksinme duygusu mu oluyor? Bu vegan durumu sonradan mı oluşuyor yoksa doğuştan gelen bir şey mi?
Yasaklı olması normal yasaklı şarkılar listesinde sıkıntı çıkıyor organizatörlerde farketmiyor. 99 tane yarışma olmuş yav illa eksik çıkıyor tabi.Erman beye bu eksikleri kapatma görevi verelim en iyisi.
-Tapatalk-
Gene yasaklı ile katıldın anlaşılan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi