#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Umarım kayseri maçında da eşi ve çocukları stadda olur,onlar orda olunca Harry de mutlu oluyo :)

Her gol attigimizda dogal olarak seviniyorum ama Kewell attimi daha cok seviniyorum bide golden sonra Daddy Cool caldimi ucuyorum:m26:

Aydın felan hikaye. Her maça banko ilk 11'de çıkmalı Kewell.

Kewell bi başka ...

O bir Prof.

Onun gol atması çok ayrı bir mutluluk. Ne mutlu ki Sarı kırmızılısın ...

Kewell sadece yürüsün, yürürkenki karizması bile gol atmamızı sağlar :D

Ben de sanirim bu forum sayesinde cildiricam :mad: niye yahu niye,niye gidecek

ailesi burada yasamiyor, coluk cocugun okulu ingiltere'de vs.

Ayrica yonetim mutlaka uzatmak isteyecektir sozlesmesini zaten, belki CL isini bekliyordur belli olmaz ama sonucta ne olacaksa Kewell istedigi icin olacak yoksa kalmasini herkes istiyor zaten.

:) Aysel bende Harry hayranıyımdır bu forumdada bu diyaloglar çok olur gider,gelir,kaçar gibisinden ama hiç takmam çünkü şuanki Harry Kewell formu na sözleşme uzatcaklar. ;)

Ben de o sozlesme gununu bekliyorum zaten,gece rahat uyuyamicam o gune kadar da..!!!!!!!!!!!!!

Takımdaki en sevdiğim oyuncu. Gerçekten inanılmaz saygı ve sevgi duyuyorum kendisine.

çok büyük bir aksilik olmazsa seneye ş.l ne gideriz o zman bir yıl daha kalır ve eğer o hayalini kurduğumuz hava yakalanırsa kewell da kalır bizde nokta koyar futbol yaşamına...ama eğer işler ters giderse ş.l ne gidemezsek kewell kalmaz gider ingilterede falan oynar...

çok büyük bir aksilik olmazsa seneye ş.l ne gideriz o zman bir yıl daha kalır ve eğer o hayalini kurduğumuz hava yakalanırsa kewell da kalır bizde nokta koyar futbol yaşamına...ama eğer işler ters giderse ş.l ne gidemezsek kewell kalmaz gider ingilterede falan oynar...

İngiltere tercihinin tek sebebi ailesi olabilir ama orada ne bu havayı bulabilir ne de Galatasaray kadar iddialı bir takıma gidebilir. Ben çok büyük ihtimal uzatır sözleşmeyi diye düşünüyorum. Daha futbolu bırakmasına da çok var bence.

bence fazla telaş yapıyoruz kewel imzalayacaktır yeni sözleşmeyi hem daha yapacak çok şeyi var kewelın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt