#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Niye Aydın kötü mü oynuyor? Burası Galatasaray kimsenin yeri garanti değil.

Bence yeterli değil hocam. Teknik açıdan demiyorum mental açıdan yeterli değil. Çok gamsız birisi. Sanki ben bu takımda her türlü ilk 11 oynarım der gibi bir hali var, hiç kendini sıkmıyor. Çok rahatsız edici bir durum bence. Kewell'ın katkısının daha fazla olacağına inanıyorum sol açıkta....

Bence yeterli değil hocam. Teknik açıdan demiyorum mental açıdan yeterli değil. Çok gamsız birisi. Sanki ben bu takımda her türlü ilk 11 oynarım der gibi bir hali var, hiç kendini sıkmıyor. Çok rahatsız edici bir durum bence. Kewell'ın katkısının daha fazla olacağına inanıyorum sol açıkta....

Aydın'ı bu sene özellikle takip ediyorum oynadığı her maç,geçen senede olmayan hırs görüyorum bu çok önemli,mental eksiğini FR gibi usta kapatır merak etme.Zaman vermek gerek bu sene de olmazsa hiç olmaz.

Aydın'ı bu sene özellikle takip ediyorum oynadığı her maç,geçen senede olmayan hırs görüyorum bu çok önemli,mental eksiğini FR gibi usta kapatır merak etme.Zaman vermek gerek bu sene de olmazsa hiç olmaz.

Sen de haklısın ama Kewell gibi usta, kulübede oturmamalı bence....

bence kewell bir sakatlıgı olabilir kendini fazla yormuyordur gibime geliyor sezon sonu belli olur caneri kadromuza kattıgımıza göre kesin deniliyor kewell sezon sonu gidebilir

Kewell'in malul durumunu biliyorsunuzdur renkdaşlar . Kulübedeyse sadece o yüzdendir . Bu haliyle bile ikinci yarılarda çok büyük faydasını göreceğiz Kewell'in . Keşke 90 dakika tam performansla oynayabilse . Duruşu yeter :)

Kewell da Aydından iyi biliyor ama Sinan:D Bence hala tam hazır olmadığını düşünüyor Kewell ın, yoksa ilk tercihini bu yönde kullanacağınına inanıyorum.

Kewell ve Aydın'ı ne zaman kullanacağını FR iyi bilir,Aydın'ın iştahı Kewell'da yok inanılmaz kaliteli ve karakterli bir oyuncu böyle olmasa çoktan yollanırdı Kewell!

Kewell yedek kalmayı dert etmez , etmiyor da fizik kondüsyonu tavan yaptıgında maçları baştan sona çıkaracaktır

kewell bu sene bizden ayrılır gibi ama inş gitmez hatta futbolu da bizde bırakır

arkadaşlar bişey dicem size gülmekten ölüceksiniz angutlar uğur boralın kewell'dan 2 gömlek daha kaliteli olduğunu yazmışlar yaww bunlar harbiden angut ha:biggringift:

arkadaşlar bişey dicem size gülmekten ölüceksiniz angutlar uğur boralın kewell'dan 2 gömlek daha kaliteli olduğunu yazmışlar yaww bunlar harbiden angut ha:biggringift:

Zaten bütün karşılaştırmaları gömlek üzerine renktaş:D

Elano + 2 gömlek = Emre B.

Arda + 1 gömlek = Kazım

Kewell + 2 gömlek = Uğur

Keita + 2 gömlek = Deivid

Bunların hepsi mi tekstilci kardeşim, yaratıcı olun biraz daha:D

Kewell yarın kadrodamı?

Bazi insanlar vardir OZEL'dir,herkes Asil olamaz cunki,sen oylesine farklisin ki bazen ismini Anarken haddini bilmeyenler oluyor,

hepsine oturdugum yerden bi yerlerimle guluyorum,aciyorum,hic bir sey bilmiyorlar,sen hep bu geceki gibi gulumse yeter..

Kilidi açan adamdı kalite böyle olsa gerek,ve arkadaşlarla hep konuşuyoruz Kewell'da ki bitiricilik Baros'ta olsa gerçekten 50 gol atar ligde.

Çok iyi yükselip, klasça dokundu topa!

Geçen senede kornerlerden benzer golleri vardı... Seviyorum bu adamı :D

Sanırım bu tarz attığı 3.gol olmalı Olympiakos a atmıştı ligde atmıştı bu ankaraya attığıyla 3.oldu futbol zekası denir buna...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt