#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Örnek alınacak futbolcu.Herşeyiyle örnek alması lazım gençlerin.

Gönderin gitsin şu adamı ya

Onu yedek kulübesinde görmeye dayanamıyorum

Çıktığı her maçta sonuca katkısını yapıyor Aslan Kewell, bu sene de gene en önemli oyuncularımızdan biri olacaktır.

Yahu ben bu angutlar kadar oyuncu kıyaslaması yapan futbol özürlüsü görmedim,hele bir arada hiç görmedim.Yahu topuz>KEWELL diyolar ya.

Bunlar Kewell'ı hiç izlememiş olmaları lazım,adam sakat olmasa dünyanın en iyi 5 açık oyuncularından biridir.Leeds United'dan beri biliyorum ve beğeniyorum.Kewell aslında şuan istese barça yada m.united'a gidebilirdi,ama Liverpool'u çok sevdiği için oraya gitti ve sakatlık yaşadı falan filan.Yani istese şuan Henry'nin yerinde oynuyor olabilirdi.Hatta c.ronaldo piyasada olmayabilirdi.Çünkü Manchester,Kewell'ı alamayınca Cristiano'yu aldılar.

Bu kuşlarda gelmiş topuzdan büyük diyorlar(Şimdi şuraya güzel bi küfür iyi giderdi ama neyse:D).Ben Harry'i f7 den hatta türkiyeden kimseyle kıyaslamam.Türkiye'ye gelmiş Hagi ile birlikte en iyi oyuncudur.Bunu kıyaslamam bile.İşte o kadar :D.

Oh be rahatladım.İçimdekileri dökünce:D

Kewell bize gelmis en kaliteli ve karakterli yabanci futbolcularin basinda gelir..20 dakika icinde bu kadar etkili isler yapan baska bir futbolcu yoktur..Adam hangi macta oynuyorsa yaziyor birtane..Sakatlik problemi olmasa bu adamin, 45 gol atar valla:)

yaww bitiyorum bu adama dicem herkes beni kız sanacak haa:allecto::allecto: kewell alah aşkına ne olursun gitme 2 senede 7 forma aldım 6 tanesinde senin ismin yazılı kal ne olur kal:mad:

İmkanımız olsa da futbolu bıraktıktan sonra PAF'ın başına geçirsek , karakteri süper bi oyuncu.

Kewell ölümsüzleştirilmelidir. Heykeli dikilsin diyen yok ancak bir şeye "Harry Kewell" adını vermemiz bence şart. Bu taraftar Hagi'den sonra hiç bir yabancıyı bu kadar sevmedi.

1-2 maç haricinde oyuna sonradan girmesine rağmen skora katkısıda büyük Kewell'ın.

Her maç büyü yap bize Harry. :bid:

çok seviyoruz bu adam için birşey yapmalı :)

En sevilen oyunculardan biri çok sempatik.Şu sıralar mutsuz gibi umarım düzelir ve daha da güçlenir.Yedek kalmasına üzüldüğüm bir oyuncu.Değerini bilmeliyiz.

# 19 Harry Kewell

Gözde renkdaşımızın dün maçtan sonra yazdıkları..

Lord'umu 4 aydan sonra görebildim sonunda..

Buradakileri biraz üzebilir söyleyeceklerim ama yazmasam içimde kalacak çünkü ben de çok üzülüyorum,dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum hatta..

Malesef..Harry eski Harry değil.Geçen Kasım'da beni 10m uzaktan elimde fotoğraf makinasıyla görünce gülümsemesini arttırarak yanıma gelen,Ocak'ta Florya'da takım imza dağıtmıyorken koşusu bitince taraftarın yanına gelen,üstüne fırlattığım formam yere düşünce onu gülümsemesini eksik etmeyerek yerden alıp imzalayan,Mayıs'ta yüzünden gülücük eksik olmayan o Kewell gitmiş.Yine mükemel bir insan,yine Daddy Cool'umuz o,ama bir burukluk bir mutsuzluk var üzerinde.Eskisi gibi gülmüyor.Ona pankart hazırladık dün,"Stay With Us"(Bizimle KAL) yazan Ve takım otelden çıkıp otobüse binince onun olduğu cama gidip pankartı gösterdik,telefonla konuşuyordu ve sinirliydi..Pankartı ilk başta görmedi zaten arkasında oturan Servet ve Serkan uyardı,göz ucuyla baktı belki hepsini okumadı belki de sadece adını gördü,tebessüm etti el salladı ve kafasını çevirdi..Telefonla konuşuyor olsa bile,benim bildiğim,tanıdığım Kewell bunu yapmazdı..Benim tanıdığım Kewell pankartı görünce bize güler,belki birşeyler derdi..Onun o halini görünce yanımdaki arkadaşıma dedim "kesin maçta yedek olacak" diye,ve ne yazık ki yanılmadım.Belli ki canı sıkılıyor yedek olarak başlamasına,Skibbe de onu genelde 90 dk oynatmazdı ama ilk 11de başlamak istiyor anladığım kadarıyla,belki de bu sene dünya kupasına katılacağı için kendini her zamankinden daha fazla göstermek istiyor.Gol sevinçleri eskisi gibi coşkulu değil,yine harika oynuyor,golünü de atıyor ama yüzünde bir hüzün,bir burukluk var..Umarım en kısa zamanda eski neşeli haline geri döner ve bir şekilde ikna edilip en azından 1 sene daha bizimle kalması sağlanır.

..Dun gol attikdan sonra yine Eskisi gibi sevinmiyordu KeweLL,Bugun eski gollerden sonraki sevinclerine,

mac oncesi isinma hareketlerine tekrar tekrar baktim butun videolara,Lincoln,Barosla birlikte sevincleri bile farkliydi Lord'un,

Bu sezon kullandigi penaltilardan sonra son derece keyifsizdi,hakan baltanin asist yaptigi golde de yuzunde kucuk bir tebessum

sadece hakan baltaya tesekkur eder gibi ona dogru gitti,dun de golden sonra Nondaya sarildi,gulmuyor bile,

KeweLL'in geldigi gunden beri her hareketini,bakisini ezbere bilen biri olarak malesef daglar kadar fark goruyorum,

eskiden gozlerinin ici guluyordu ama simdi malesef Gozdenin de dedigi gibi Yine Profosyonel,yine oyuna girip isini yapiyor,

yuzunde kucuk bir gulumseme ama ESKISINDEN ESER Yok.Ne mac oncesi,ne yedek kulubede ne de mac sirasinda,hatta ve hatta Gol atarken de K

EWELL Gecen seneki KeweLL degil,morali bozuk dediler,yedek kaldigi icin dediler,malesef dogru,Kewell mutsuz.

Haliyle ben de,onu seven her kesde,izlerken kahroluyorum.Daha geldigi gun gidecegi gunun korkusu sarmisti,iste bu Hagi'den sonraki ADAM Dedik.

Simdi onunla birlikte Bizler de MUTSUZ'uz.Umarim bu boyle devam etmez,sozlesme yeniler,bizimle kalir,futbolu bizde birakir

Ve ben onu gormeden istanbuldan ayrilmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt