Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.185
- 9.588
- 2.568
Cevap: # 19 Harry Kewell
Örnek alınacak futbolcu.Herşeyiyle örnek alması lazım gençlerin.
Örnek alınacak futbolcu.Herşeyiyle örnek alması lazım gençlerin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi yükselip, klasça dokundu topa!
Geçen senede kornerlerden benzer golleri vardı... Seviyorum bu adamı![]()
Zaten bütün karşılaştırmaları gömlek üzerine renktaş
Elano + 2 gömlek = Emre B.
Arda + 1 gömlek = Kazım
Kewell + 2 gömlek = Uğur
Keita + 2 gömlek = Deivid
Gönderin gitsin şu adamı ya
Onu yedek kulübesinde görmeye dayanamıyorum
Lord'umu 4 aydan sonra görebildim sonunda..
Buradakileri biraz üzebilir söyleyeceklerim ama yazmasam içimde kalacak çünkü ben de çok üzülüyorum,dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum hatta..
Malesef..Harry eski Harry değil.Geçen Kasım'da beni 10m uzaktan elimde fotoğraf makinasıyla görünce gülümsemesini arttırarak yanıma gelen,Ocak'ta Florya'da takım imza dağıtmıyorken koşusu bitince taraftarın yanına gelen,üstüne fırlattığım formam yere düşünce onu gülümsemesini eksik etmeyerek yerden alıp imzalayan,Mayıs'ta yüzünden gülücük eksik olmayan o Kewell gitmiş.Yine mükemel bir insan,yine Daddy Cool'umuz o,ama bir burukluk bir mutsuzluk var üzerinde.Eskisi gibi gülmüyor.Ona pankart hazırladık dün,"Stay With Us"(Bizimle KAL) yazan Ve takım otelden çıkıp otobüse binince onun olduğu cama gidip pankartı gösterdik,telefonla konuşuyordu ve sinirliydi..Pankartı ilk başta görmedi zaten arkasında oturan Servet ve Serkan uyardı,göz ucuyla baktı belki hepsini okumadı belki de sadece adını gördü,tebessüm etti el salladı ve kafasını çevirdi..Telefonla konuşuyor olsa bile,benim bildiğim,tanıdığım Kewell bunu yapmazdı..Benim tanıdığım Kewell pankartı görünce bize güler,belki birşeyler derdi..Onun o halini görünce yanımdaki arkadaşıma dedim "kesin maçta yedek olacak" diye,ve ne yazık ki yanılmadım.Belli ki canı sıkılıyor yedek olarak başlamasına,Skibbe de onu genelde 90 dk oynatmazdı ama ilk 11de başlamak istiyor anladığım kadarıyla,belki de bu sene dünya kupasına katılacağı için kendini her zamankinden daha fazla göstermek istiyor.Gol sevinçleri eskisi gibi coşkulu değil,yine harika oynuyor,golünü de atıyor ama yüzünde bir hüzün,bir burukluk var..Umarım en kısa zamanda eski neşeli haline geri döner ve bir şekilde ikna edilip en azından 1 sene daha bizimle kalması sağlanır.