#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Ben sözleşme yenilemeyecegimizi düşünüyorum

31-32 yaşına gelmiş 2 kez çapraz bagı ameliyatı olmuş adamdan uzun planda fazla birşey beklemiyorum

Ben sözleşme yenilemeyecegimizi düşünüyorum

31-32 yaşına gelmiş 2 kez çapraz bagı ameliyat olmuş adamdan uzun vadede birşey beklemiyorum

Okan hocam senin zihniyete göre Nonda'dan da bişey beklemememiz lazım. Zira Rijkaard Nonda'yı devamlı oynatamıyor çünkü sakatlığının nüksetmesinden korkuyor.

Abi ben gelecek 2-3 sene için dedim zaten

Bu sene Harry iş yapar

Harry'nin bu takımda olması bile ayrı bir havadır, ayrı bir karizmadır hocam. Bu sene 10-15 arası gol atacağını düşünüyorum. Bu rakam Harry için gayet güzel. Ayrıca asist sayısıda yüksek olabilir çünkü çok zeki bir oyuncu.

Harry'nin bu takımda olması bile ayrı bir havadır, ayrı bir karizmadır hocam. Bu sene 10-15 arası gol atacağını düşünüyorum. Bu rakam Harry için gayet güzel. Ayrıca asist sayısıda yüksek olabilir çünkü çok zeki bir oyuncu.

Hocam sen koyu Barcalıydın degil mi

O zaman sana bir soru Henryde barcaya ayrı bir hava katıyor sene sonu Henrynın sözleşmesi bitiyor Sence Barca Henry ile sözleşme yeniler mi?

Harryde onun gibi düşün ben şahsen Rijkaardın Harrynın sözleşme yenilemesine pek sıcak bakıcagını sanmıyorum

Hocam sen koyu Barcalıydın degil mi

O zaman sana bir soru Henryde barcaya ayrı bir hava katıyor sene sonu Henrynın sözleşmesi bitiyor Sence Barca Henry ile sözleşme yeniler mi?

Harryde onun gibi düşün ben şahsen Rijkaardın Harrynın sözleşme yenilemesine pek sıcak bakıcagını sanmıyorum

Henry, hmm. Bu sezon berbat diyebilirim. Çok top kaybediyor. Seneye kesinlikle yerine bir adam alınmalı. Ama biz Barca gibi olacağız diye bir kaide yok. Çünkü böyle yıldızlar Türkiye'ye kolay gelmiyor. Hele hele Harry gibi profesyonel, kendini bu kadar sevdiren ve yürekli adamlar hiç gelmiyor. Ben açıkcası Aslantepe'de izlemek isterim kendisini.

Harry Kewell gibi bir adamı beğenmeyen taraftarlara tek sözüm var, size Sarr'lar Almaguer'ler Christian'lar Horvath'lar gerek..

Harry Kewell gibi bir adamı beğenmeyen taraftarlara tek sözüm var, size Sarr'lar Almaguer'ler Christian'lar Horvath'lar gerek..

Alakaya maydanoz

Kewell 4-5 sene önce dünyanın en iyi kanat oyuncularından biriydi benim için

Leedste iken hayrandım ama artık yaş olmuş 31-32 2 kez çapraz baglarından ameliyat olmuş ve şuan sahada pili bitmek üzere gibi bir görüntüsü var

Tamam Kewellı çok seviyoruz karizmada önemli olan Galatasarayın başarısı

Ne alaka? 7 sene once takim kotuydu diye simdi Kewell'i begenmek mi zorundayiz? :o

Sacmaliga gel. Ha arada sirada begenirim o ayri ama sol kanadi teslim edecek kadar hizi ve devamliligi yok. Sirf oyun zekasiyla da gitmez tahmin edeceginiz uzre.

Sinan Arslan var forumda o söylüyordu, eğer Kewell burada kalırsa bu taraftar onuda üzer. Gitmesini en iyisi, tadında bıraksın demişti.

Şimdi yavaş yavaş anlıyorum neden böyle birşey dediğini.

şuan sahada pili bitmek üzere gibi bir görüntüsü var

Nerde o goruntu bi gostersene bana?

-

Konusmak hatrina konusmayin,ya da bu basligi bunun icin kullanmayin,GSC Kafede takilin mesela,Kewell da Kewell,

sanki her seyimiz mukemmel bi kewell kotu,bu takimda iyiden kotuye bir liste yapacaksak emin olun kewell'a gelene kadar o liste uzar gider.

Nerde o goruntu bi gostersene bana?

-

Konusmak hatrina konusmayin,ya da bu basligi bunun icin kullanmayin,GSC Kafede takilin mesela,Kewell da Kewell,

sanki her seyimiz mukemmel bi kewell kotu,bu takimda iyiden kotuye bir liste yapacaksak emin olun kewell'a gelene kadar o liste uzar gider.

Ben şuanki halinden bahsediyorum

Kewellın kalıtesine lafım yok Leedsde iken hayrandım 4-5 sene önce dünyanın en iyi kanat oyuncularından biriydi

Ama sonra 2 kez çapraz baglarından ameliyat oldu ve yaşı 30u geçti

Eski gücünde degil tamam Kewellı çok seviyoruz ama gerçekleride görmezden gelmeyelim

Ben şuanki halinden bahsediyorum

Kewellın kalıtesine lafım yok Leedsde iken hayrandım 4-5 sene önce dünyanın en iyi kanat oyuncularından biriydi

Ama sonra 2 kez çapraz baglarından ameliyat oldu ve yaşı 30u geçti

Eski gücünde degil tamam Kewellı çok seviyoruz ama gerçekleride görmezden gelmeyelim

Kewell bu takimda oldugu surece futbol bilgisinden yararlanmamiz lazim,3.macdir 90 dakka oynayan bi kewell var ayrica,

bu adam 50 dk oynar diyenler de susmus izliyor,oynadigi zaman da faydali olmak icin elinden geleni yapiyor,son macta biri gelisine,

biri de kafasiyla vurdugu 2 pozisyon gol olsa eskisehir macina kadar yine burda Wizard nagralari atacakdi her kes,kimse de hizina filan deyinmezdi.

Kewell bu takimda oldugu surece futbol bilgisinden yararlanmamiz lazim,3.macdir 90 dakka oynayan bi kewell var ayrica,

bu adam 50 dk oynar diyenler de susmus izliyor,oynadigi zaman da faydali olmak icin elinden geleni yapiyor,son macta biri gelisine,

biri de kafasiyla vurdugu 2 pozisyon gol olsa eskisehir macina kadar yine burda Wizard nagralari atacakdi her kes,kimse de hizina filan deyinmezdi.

Ben öncelikle tabelacı zihniyetlerdende degilim

Önceki mesajlarıma bakarsanda Kewell elinden geleni yapıyor dedim

Saglıklı bir Kewell bize herzaman faydalı olur ama diri olması lazım

Bak mesela Henryde müthiş bir oyuncu ama Barcada çok eleştiriliyor neden?

Kewell gibi oda güçsüz kaldıgı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt