Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.419
- 484
- 1.823
Cevap: #19 Harry Kewell
cok komik olmus

cok komik olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sözleşme yenilemeyecegimizi düşünüyorum
31-32 yaşına gelmiş 2 kez çapraz bagı ameliyat olmuş adamdan uzun vadede birşey beklemiyorum
Okan hocam senin zihniyete göre Nonda'dan da bişey beklemememiz lazım. Zira Rijkaard Nonda'yı devamlı oynatamıyor çünkü sakatlığının nüksetmesinden korkuyor.
Abi ben gelecek 2-3 sene için dedim zaten
Bu sene Harry iş yapar
Harry'nin bu takımda olması bile ayrı bir havadır, ayrı bir karizmadır hocam. Bu sene 10-15 arası gol atacağını düşünüyorum. Bu rakam Harry için gayet güzel. Ayrıca asist sayısıda yüksek olabilir çünkü çok zeki bir oyuncu.
Hocam sen koyu Barcalıydın degil mi
O zaman sana bir soru Henryde barcaya ayrı bir hava katıyor sene sonu Henrynın sözleşmesi bitiyor Sence Barca Henry ile sözleşme yeniler mi?
Harryde onun gibi düşün ben şahsen Rijkaardın Harrynın sözleşme yenilemesine pek sıcak bakıcagını sanmıyorum
Harry Kewell gibi bir adamı beğenmeyen taraftarlara tek sözüm var, size Sarr'lar Almaguer'ler Christian'lar Horvath'lar gerek..
Harry Kewell gibi bir adamı beğenmeyen taraftarlara tek sözüm var, size Sarr'lar Almaguer'ler Christian'lar Horvath'lar gerek..
şuan sahada pili bitmek üzere gibi bir görüntüsü var
Nerde o goruntu bi gostersene bana?
-
Konusmak hatrina konusmayin,ya da bu basligi bunun icin kullanmayin,GSC Kafede takilin mesela,Kewell da Kewell,
sanki her seyimiz mukemmel bi kewell kotu,bu takimda iyiden kotuye bir liste yapacaksak emin olun kewell'a gelene kadar o liste uzar gider.
Ben şuanki halinden bahsediyorum
Kewellın kalıtesine lafım yok Leedsde iken hayrandım 4-5 sene önce dünyanın en iyi kanat oyuncularından biriydi
Ama sonra 2 kez çapraz baglarından ameliyat oldu ve yaşı 30u geçti
Eski gücünde degil tamam Kewellı çok seviyoruz ama gerçekleride görmezden gelmeyelim
Kewell bu takimda oldugu surece futbol bilgisinden yararlanmamiz lazim,3.macdir 90 dakka oynayan bi kewell var ayrica,
bu adam 50 dk oynar diyenler de susmus izliyor,oynadigi zaman da faydali olmak icin elinden geleni yapiyor,son macta biri gelisine,
biri de kafasiyla vurdugu 2 pozisyon gol olsa eskisehir macina kadar yine burda Wizard nagralari atacakdi her kes,kimse de hizina filan deyinmezdi.