#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Okan bir dediğin bir dediğini tutmuyor.

Galatasaray taraftarı umarım yuhlamaz diyip, kendine iyi bakmıyor diyorsun. Bir futbolcuya en büyük hakarettir kendine iyi bakmıyor demek.

Hala Kewell iyidir diyorum ben. Şu sıralar belki ilk 11 oynayacak durumda olmasa da bizler değilmiydik ligin ilk haftalarında '' oha Kewell, yine girdin, yine gol attın'' gibi cümleler kuran.

Bir sözümüz kalsın yahu. Değiştirmeyelim sonradan.

Kewell geçen sene bundan çok daha fazla diriydi

Ondan böyle bir düşünceye kapıldım

45 yaşında kewell.butun kadro 18-20 civarinca tabii..Savunman 35 yasindaki emre asiga,forvetin 32 yasinda nonda'ya,

geneli 27/28 yasinda,arda disinda 'GENC' kim var merak ediyorum,ugur aydin demeyin gozunuzu seveyim.

Dikkat edersen Kewella çok yaşlı demedim yaşı ilerledi ama performansını çok etkileyecek kadar ilerlemedi

Karakter olarak evet, harbiden Kewell gibisi az. Ama performans olarak cok daha fazla yararlanabilecegimiz bir Serdar Eylik var.

Kewell ola ola ne aydin ne serdar,hepsi hikaye,her anlamda DAHA IYISI YOK.

umarım kendini toplar:o son 2-3 maçtır kalitesini konuşturamıyor.

Mete 7 gün 24 saat antremanları mı izliyorsun?

Rijkaard ve ekibinden futbolu daha iyi mi bildiğine inanıyorsun?

Yapma işte, adam oynatacağı zamanı, yeri biliyor. Hadi Serdar yerine, Arda geçsin sola, Elano gelsin ortaya, Rijkaard işte bu yüzden bilmiyor dersen eyvallah derim de Serdar, Serdar, Serdar diye tutturma.

Yapma işte, adam oynatacağı zamanı, yeri biliyor. Hadi Serdar yerine, Arda geçsin sola, Elano gelsin ortaya, Rijkaard işte bu yüzden bilmiyor dersen eyvallah derim de Serdar, Serdar, Serdar diye tutturma.

şu mantığa da hastayım ha...rijkaard dan iyi mi biliyosunmuş...azcık mantıklı olun ya...sabriye yıllarca eleştri yapanlar ne halt etmeye konuşuyolar o zaman rijkaarddan iyi mi biliyolar??burdaki herkes takım hakkında eleştri yapma hakkı var diye düşünüyorum zira bu hiçbişeyi değiştirmeyecek ama olsun yoksa bu forum bomboş bi ale döner...hayır rijkaard ı geçtim futbolu skibbeden bülent korkmazdan da iyi bilmiyo hiçkimse ama millet şu ilk 11 le oynamalıyız diye kadro bile yazıyodu buraya...şu cümleyi yazmayın lütfen!

Kac kere izledin serdar'i..hangi yonleriyle su an KEWELL'i kesecek kadar iyidir..rijkaard serdar'i neden ilk 18'e bile almiyor..Adaletli forma dagitilan belki de tek kulup,en azindan simdilik G.Saray,nondanin barosu kese bildigi bi takimda,ugur,sabri hala oynaya biliyorsa demek ki serdarin oynatilmamasi dogru olandir..kewell'i forumsuz bula bilirsiniz,oynamasini istemeye de bilirsiniz,sadece iyi oynadigi zaman seve bilirsiniz ya da hic sevmeye bilirsiniz,ben onu emin olun colugundan cocugundan bile cok seviyorumdur,bunlar problem degil ama COZUM ONERISI Diye sundugunuz seyler sacma.Aydin ve serdar oynasin cumlesi disinda bu baslikta kewell'la ilgili birtane dogru,durust,mantikli,dusunmeye deger hic bir mesaj okumadim.

1250 defa yazmisimdir,tekrarlamaktan yorulmam,yeterki anlayin;

KEWELL G.SARAY'DA OLDUGU SURECE KEWELL OYNAR.Ciddi bir sakatligi yoksa,50 mac ust uste oynayip yorulmadiysa

YERINE KIMSENIN OYNAMASI DOGRU DEGILDIR..Bu takimda ilk 11'de baslar, 70 dakka ve daha fazla sahada kalir.

Bu konuyu Serdar'ın bir sonra ki A takım macına erteleyelim. O zaman beni daha iyi anlayacagını zannediyorum. Sardar Eylik'ten cok daha fazla verim alırız, bundan ismim kadar eminim. Degil Rijkaard, Cruyff'la bile bunu tartısırım. Bir seyi onlardan farklı düsünmek futbolu onlardan daha iyi bildgim anlamını cıkarıyosan, yine seni baglar :)

Bu konuyu Serdar'ın bir sonra ki A takım macına erteleyelim. O zaman beni daha iyi anlayacagını zannediyorum. Sardar Eylik'ten cok daha fazla verim alırız, bundan ismim kadar eminim. Degil Rijkaard, Cruyff'la bile bunu tartısırım. Bir seyi onlardan farklı düsünmek futbolu onlardan daha iyi bildgim anlamını cıkarıyosan, yine seni baglar :)

Bence buradaki sorun şudur: Serdar'la ve Kewell'la çalışan Rijkaard, Serdar ve Kewell'la taktik/fizik antremanlar yapan Rijkaard, Serdar ve Kewell'ı yakından takip eden adam Rijkaard. Kewell'ı sürekli oynatan, Serdar'a nadiren şans veren adam da, hocamız Rijkaard.

Şimdi böyle bir durumda, "Kewell değil, Serdar oynamalı." diye bir cümle kurulunca, insanların "Rijkaard'dan daha mı iyi biliyorsun?" diye sormaları normaldir bence.

Ayrıca ben bu tür tartışmaları anlamakta zorlanıyorum...Baros/Nonda, Sabri/Uğur, Topal/Barış vs vs...Hepsi bizim takımımızın oyuncuları; ama "Şu oynasın!", "O yaramaz, Bu oynasın!" gibi gayet ateşli tartışmalar oluyor forumda. Bu baya ilginç bence.

Sonuçta hepsi Galatasaray oyuncuları, hangisi oynarsa oynasın, ne fark eder... diye düşünüyorum ben.

Fark ediyo be hocam, inan fark ediyo. Cihan da bizim futbolcumuz du hatirlarsan. Ama benim deginmek istedigim konu asla bu degil. Kewell son maclarda bariz bir form dusuklugune gitti. Yorgunluk mu, sakatlik mi, yoksa nedir, iste onu Rijkaard ve yardimcilari bilir. Ama teknik yonden Aydin en kotu halli Kewell'in bile boslugunu dolduramaz. Bu yuzden Serdar Eylik diyorum. Kaale alinacak birsey olmasa da yillardir Amerikanin 2. ve 3. liglerinde top kosturuyorum, e birakinda bi futbolcunun ne oldugunu TV'den de olsa biraz anlayalim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt