#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Arkadaslar sezon sonu kesin gonderilmelidir.Bu oynadigi futboldan degil maalesef bu sezonun nerseyse 15 macinda oynamayarak sakatligida bu kadar ciddiydi maalesef devre arasinda gonderilmeliydi.Bizim transfer komitemiz acil kendini sorgulamalidir

Madem bu vakte kadar dönmeyecekti neden gönderilmedi? Sağlık ekibi bilmiyor muydu dönmeyeceğini, kimse bilmiyordu. Bu nasıl yönetim anlayışı ki 1 futbolcu eksik oynuyoruz, Avrupa'da forvetsiz oynadık kaç hafta forvet yoktu ligde en kritik maçlarımızda?

hala kewelldan medet uman hayalperestler var,ilginç.

gercekten taraftar profilinin böyle komedi davranışları varki bunlar afyon yutmuş bülbül gibi iki yıldır şakıyıp duruyorlar , harry kewell iki yılda 6 milyon euroyu cukkaya indirmiş,gecen yıl kendi ortalamasının üstüne cıkarak ama illaki yürüyerek oynamış bu yıl o da hakk getire hepden ortalıkdan tüymüş harryy harry kewell diyen hayalperestler için yinede vaz gecilmez olmuş...

boş işler bunlar,harry devre arası gönderilmeli idi ,gittiler nondayı gönderdiler , şimdi bir arsız utanmaz taraftar taifesi harry ile 2 yıl daha anlaşılsın diyor,ee nede olsa harrye aşıklar ,harry sahada yürüse coğu zaman sakatlansa hiç mühim değil ...

Kewell sene sonu mutlaka gönderilmeli Çok seviyorum bende diğer taraftarla gibi ama duygusal davranmıyorum Benim için Galatasaray daha önemli Şimdi yabancı hakkımız kullanmamız gereken çok önemli bir bölge olan orta saha var en az 2 yabancı gerekli oraya , 100 tane sol kanat adamı var zaten takımda yaşıda ilerledi ve bildiğim kadarıyla kronik bir sakatlığıda var, Dos Santos´un bonserviside alınacak

Leo gönderilir büyük ihtimal ve yabancılar şöyle olur

Keıta ,Santos,Baros,Yabancı ön libero,Elano,Yabancı orta saha ,Neill,Jo Belki bekleneni veremeyen Elano´da gönderilir yada Leo´nun yerine çok kalıteli bir yabancı kaleci alınır bilemem Ama yabancı sıkıntısını çözmek için 1-2 isim gönderilmeli ve en yakın adayların başında Kewell geliyor bence

Arkadaslar sezon sonu kesin gonderilmelidir.Bu oynadigi futboldan degil maalesef bu sezonun nerseyse 15 macinda oynamayarak sakatligida bu kadar ciddiydi maalesef devre arasinda gonderilmeliydi.Bizim transfer komitemiz acil kendini sorgulamalidir

Ne diyorsun sen yahu? Transfer komitesi mi sakatladı adamı? :asd:

Sezon sonunda gönderileceğe benziyor zaten. Hala sözleşme yenilemedi. Yaşı da ilerledi. Ama şu 2 sene içinde kendini en çok sevdiren adamdır Kewell futboluyla da, şahsiyetiyle de.

devre arası göndermemekle en buyuk hatayı yaptık

Kewell sene sonu mutlaka gönderilmeli Çok seviyorum bende diğer taraftarla gibi ama duygusal davranmıyorum Benim için Galatasaray daha önemli Şimdi yabancı hakkımız kullanmamız gereken çok önemli bir bölge olan orta saha var en az 2 yabancı gerekli oraya , 100 tane sol kanat adamı var zaten takımda yaşıda ilerledi ve bildiğim kadarıyla kronik bir sakatlığıda var, Dos Santos´un bonserviside alınacak

Leo gönderilir büyük ihtimal ve yabancılar şöyle olur

Keıta ,Santos,Baros,Yabancı ön libero,Elano,Yabancı orta saha ,Neill,Jo Belki bekleneni veremeyen Elano´da gönderilir yada Leo´nun yerine çok kalıteli bir yabancı kaleci alınır bilemem Ama yabancı sıkıntısını çözmek için 1-2 isim gönderilmeli ve en yakın adayların başında Kewell geliyor bence

Yabanci'ya gerek yok orta sahada, daha altay dan gelecek Musa Çagiran var, Emre Çolak var..

Acikcasi sezonun sadece 3 de 1 ni oynayan bir bir futbolcu istemiyorum seneye.

Kewellin yerine en az onun kadar birini alabilir miyiz?

Mümkün degil gibi.

Yani nerden bakarsan bak, zor is.

Tabii ki hayir, fakat o kadar orta saha oyuncumuz varken en az 2 tane daha niye alalim ki?

Onlar yerli orta saha alternatifleri. Şuan takımda tam orta saha yok gibi Ayhan ve Elano'dan başka. Barış/Mustafa/Mehmet ön libero özellikli oyuncular ve sistemine göre de süper oynarlar mesele 2008'de Lincoln çok oynamıyordu ve %70 maçlara 4-4-2 ile çıktık, Barış ve Mehmet süperlerdi ama şimdi tek ön libero ve 2 orta saha oyuncusu lazım sistem için...

Onlar yerli orta saha alternatifleri. Şuan takımda tam orta saha yok gibi Ayhan ve Elano'dan başka. Barış/Mustafa/Mehmet ön libero özellikli oyuncular ve sistemine göre de süper oynarlar mesele 2008'de Lincoln çok oynamıyordu ve %70 maçlara 4-4-2 ile çıktık, Barış ve Mehmet süperlerdi ama şimdi tek ön libero ve 2 orta saha oyuncusu lazım sistem için...

Ayhan seneye takımda olmayabilir, yaşından dolayı. Ayrıca Barış ve Sarp dan birine yol verilmeli. Alternatif olarak Barış kalmalı bence. Emre Çolak da rotasyonda daha çok yer alıcaktır. Ama en az 1 tane, mümkünse 2 tane oyuncu şart ortasahaya. öncelikli olarak mc, opsiyonel olarak bi tane defansif

Yabanci'ya gerek yok orta sahada, daha altay dan gelecek Musa Çagiran var, Emre Çolak var..

Ofansif olarak yabancıya ihtiyaç yok eyvallah ama çift yönlü olarak orta sahaya ihtiyacı yokmu bu takımın..

Mustafa Sarp hangi yönünü iyi oynuyor orta sahanın?

Bence hiçbirini ne ofans ne defans..

Yürekle oynuyor ama bir yere kadar bence Mustafa Sarp bu takımın oyuncusu değil..

Onun yerine çift yönlü ve tecrübeli yabancılar gelmeli..

Leo gider yabancı Mc alınır.

Zaten Hamit bence gelicek bedavaya.

Bi yabancı MC ile sorun çözülür.

Kewell da kalır.

bu taraftara sormak lazım musa cağıranı tek bir defa izledinizmi

,orta sahada dinanizmi vede kuvvetli futbolcu ararken hangi akla hizmet

emre colak orası için uygun görülür diye...

kardeşim musa cağıran stoperden orta sahaya devşirme ,öyle fazla gezen hareketli oyuncu değil, hava toplarına iyi cıkar ,biraz şutları iyidir, mehmet topalın ilk geldiği dönemden gram artısı olmayan eksiği olan bir oyuncudur ..

harry kewell mi , varsa bir babayiğit yıllık 3 milyon euroyu cebinden ödeyecek ,ödesin harryde seneye yatarak 1 kişilik kontenjanı harcasın...

Duygusal da baksan mantıksal da baksan Kewell kalacaktır.. Bana aksini iddia etmesin kimse..

Duygusal da baksan mantıksal da baksan Kewell kalacaktır.. Bana aksini iddia etmesin kimse..

Kewell seneye kalmaz arkadaşlar.Kendisi gitmek istiyor anladığım kadarıyla.İstediği ücrette indirime gitmezse zor görünüyor kalması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt