#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Verdiğin bütün emekler için teşekkürler Kewell

Yolun açık olsun

Verdiğin emekler için teşekkürler Harry Kewell.. unutmayacağız seni :(

buyucu.jpg

Parçalı forma böyle yakışır bir adama..

Böyle samimi bir adam olduğunu bilemezdik, rahatsız şutların, en profesyonel tavırların olduğunu bilirdik, bir de bu cehennem ile ilk kez karşılaştığın günü bilirdik. Biz o günleri hiç unutmayanlardanız.

Geçenlerde ecnebi bir basın organında röportajını okuduk, şöyle ki;

Soran adam: Galatasaray’ın stadı dünyadaki en korkunç stat. “Cehenneme hoş geldiniz” diyorlar. Nasıl bir yer?

Harry Kewell: Bence spor dünyasındaki en heyecan verici stad. Liverpool’daki Kop’u şarkı söylerken gördüğünüzde doruk noktasını gördüğünüzü sanırsınız. Ama burası çok özel. Büyük ihtimalle onlar dünyanın gelmiş geçmiş en iyi taraftarları. Arkadaşlarım gelince, diyorum ki: “Maçı dert etme, taraftarları izle sadece.”

Sen bizleri, bizler de seni izleyelim, arkadaşların da bizleri izlesin, biz yine seni izleyelim.

Adamsın Kewell..

Futbolu burada bırakacaksın, anlaştık mı?

:(

Haldun Üstünel tek kelime etmemiş Kewell'la ilgili neden veda ediyoruz Kewell'a?:o

Elveda Kewell'ım. Her şey için teşekkürler.

Daddy Cool :sad007:

Umarım yönetim hatasından döner de kalırsın bu takımda.

Ne kolay veda kelimesini kullanmak.. O kalacak yalan haberlere itibar etmeyin :animation:

The trouble with Harry on MSN Video

arkadaslar, ingilizce bileniniz bunu dinlesin lütfen.

Kewell ocak ayinin sonunda bir ameliyat geçirmis avustralya'da.

ameliyattan hemen sonra gözlerini açtiginda ilk sordugu su: Ne zaman dönebilirim sahalara?

Doktor: 4 hafta içinde çalismalara baslarsin.

Doktor bu tür sakatliklarda dünya çapinda bir uzmanmis.

Kewell Istabula gelince her sey adeta alt üst olmus, bizim SAGLIK EKIBIMIZ! Kewell'a baska bir tedavi uygulanmis, halbuki avustralyali doktor ne tür bir tedavi uygulanicagini rapor yapmis. Kewell tabii ki onlara güvenmis maalesef.Her doktora güvenmelisiniz mecburen diyor.

Kewell bizim yönetimimize avustralyali doktorun raporunu vermis. Yani Kewell'in herhangi bir kazigi söz konusu olamaz yönetime. Avustralyali Doktor Mart ayinda sahalardasin demis yani.

Bundan sonra Kewell anlatirken adeta yüzü düsüyor ve saglik ekibimizi suçlamaktan kaçiyor, muhabir kadinda dalga geçiyor onun ile niye suçlamiyorsun diye. Kewell basliyor anlatmaya: baska bir tedavi yapacagiz dediler, bende güvenip tamam dedim. Neye ugradigimi sasirdim". 1 ay boyunca yürümekte zorlanmis arkadaslar.Bunu anlatirken yüz ifadesini bakarmisiniz, adam pisman bu tedavi yi yaptigina. Yatakta dönemiyormus uydugunda. Yani tamamiyla bir saglik ekibi sorunu ortada, bu sayedede kewellin dünya kupasinda oynamasi hala zor.

Kewell gönderilirse adeta haksizlik olur. Yönetim duy bu sesi..

Not: Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurdoğlu, "Kewell'ın teşhisini biz koyduk. Kendi isteğiyle gidip ülkesinde ameliyat oldu. Fakat, orda Kewell'a hiç olmayacak şekilde iki aya sahalara dönersin diyerek oyuncunun beklentilerini yükseltmişler. Halbuki kendisinin en az 4 aya ihtiyacı vardı" diyerek, Kewell'ın aklının çelindiğini söyledi.

Sizmisiniz uzman? Yoksa o avustralyali doktor mu? Her sey zaten ortada. Baros da ayni seyler, Serkan Çalik, Ugur Uçar. Bunlarin hepsi ortada..

Eğer gerçekse bugün basında çıkan haberler; tek kelime ile yuh olsun sana ! Böyle bir adamı böyle bir profesyoneli nerde bulursun bilmem bilemem. :sopa:

Ayrıca,

O dandik sağlık ekibinin yerine adam gibi git bi sağlık ekibi transfer et. Bizim önce adam gibi insan gibi sağlık ekibine ihtiyacımız var!!! Kasaplara değil doktorlara ihtiyacımız var .

harry+kewell

Of ulan of. Gider mi be Kewell. :(

Keşke 1 sezon daha takımda kalsaydı.

Tecrübesi, zekası yeter. Yapma be yönetim :(

Yönetim yönetim diye cart curt etmeyin

Asıl Kewell kalmak istemiyor sezon başından beri bu belliydi Kewell'ın konuşmalarından

Yönetim uğruna Nonda'yı harcadı ama Kewell'ın kalmaya niyeti yok

site olarak giris sayfasina bir kewell entry konamazmi acaba

Goodbye Kewell. Bu zamana kadar verdiğin hizmetlerden ötürü teşekkürlerimi sunar, gelecek hayatında başarılar dilerim.

Keşke kalsa ama Avustralya yolcusu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt