Fatih Bilir
Sarı Üye
- 22 Kasım 2008
- 760
- 0
- 1.286
Harry, Harry Kewell 
Süpersin be Kewell devam böyle
Süpersin be Kewell devam böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya Kewell Yok..
Kewell yoksa aydin var beyler.. Rüzgarin oglu aydin tamda olmasa doldurur kewellin yerini
Sağlık Raporu: Harry Kewell
Sağ kasığındaki ağrıları nedeniyle tetkikleri yapılan Harry Kewell’ın, daha önce ameliyat olduğu sağ kasık fıtığının nüksetmiş olabileceği ihtimaliyle, önceki ameliyatını ve tedavisini yapmış olan doktorlar tarafından tetkikinin yapılması için kendi isteğiyle bugün Avustralya’ya gitmesine izin verilmiştir.
Kesin tanı ve buna göre planlanacak tedavi, sağlık kurulumuzla koordineli olarak, Avustralya’da gerçekleştirilecek muayenelerden sonra belirlenecektir.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Yuzde yuz gibi konusdun. Okadarda emin olma bence.
Renkdaş ne aydını,kewell takıma çok şey katıyor gerek profesyonelliği ile gerek tecrübesi ile gerek yardımlaşması ile umarım biran önce takıma döner.
devre arası o zaman kesin bir sağ açık transeri olacaktır. Linderoth'un durumuna göre de bir önlibero alınır. bence zaten yönetim, Uefa'yı düşünerek 3 transfer kontenjanını da dolduracaktır.
Ligin 2. Yarısına Yetişecekmiş Bu Durumda Sağ Kanada Yabancı Kontejanını Harçamazlar,Belki Özer Gibi Yada M.Topuz Gibi Hem Kanat Hem 10 Numara Mevkisinde Oynayan Bir Oyuncu Alınabilir.
Bek Olarakta Ugurun Durumu Ne Bilmiyorum Ama Beke Yabancı Oyuncu Alcaklarını Sanmıyorum.
Kısacası Devre Arasında Yabancı Transfer Beklemiyorum.
İnş Özer Ve M.Yıldızı Alırız,Yada M.Topuz
Nonda Ve Linderoth'a Güle Güle Deme Vakti Geldi.