#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda gibi onun'da dinlenmesi gerekiyor sanki.Mactan 3 saat önce geldim ama simdi fark ediyorum, mac esnasinda hic ona yönelik tezahurat yapilmadi yada ben hatirlamiyorum. 45.000 türk arasinda hic mi bir allahin kulu hatirlamaz yada ben gercekten duymadim'mi:confused:

Arda gibi onun'da dinlenmesi gerekiyor sanki.Mactan 3 saat önce geldim ama simdi fark ediyorum, mac esnasinda hic ona yönelik tezahurat yapilmadi yada ben hatirlamiyorum. 45.000 türk arasinda hic mi bir allahin kulu hatirlamaz yada ben gercekten duymadim'mi:confused:

Ne yazıkki yapılmadı.Sadece Lincoln'e yapıldı.

Harry'nin artık daha etkili oynaması gerek ondan beklenenler çok daha yüksek...!!!

Maximum seviyede yararlanılması gereken bir futbolcu takımımızdaki gençlere mentor olmalı.

kondüsyonunda bazı problemler var.biraz dişli bir rakiple oynayınca hemen göze çarpıyor bu durum.ne çalım atabiliyor nede driplinglerini gösterebiliyor.halbuki meşhur driplingleri var.acaba hastalığının verdiği bir kronik yorgunluk mu söz konusu?umarım en kısa zamanda düzelir.

dikkat ediyorum 60 tan sonra iyice geriye çekiliyor..iyi niyetli ama biraz dinlenmesi lazım

Çok karizmatik oyuncu Gs formasıda çok yakışıyor ona :D ekranda görünce insanın içine mutluluk geliyor entresan bir duygu Kewell gibi bir oyuncuyu izlemek...!!!

8MJ95951.jpg

Galatasaray doktorunun Osman Tanburacıyla yaptığı röpörtajdan bir alıntı..Bu iyi bir haber..

Herşeyden önemlisi Kewell,Benitez'e kapak olsun diye oynuyor her maç bir başka fırsat Kewell için bu bakımdan çok şanslıyız, böyle bir oyuncuyu bonservis ödemeden kadromuza katmışız...!!!

Fiziksel anlamda ciddi bir düşüş var.Dinlendirilmesi kendisi içinde bizim içinde iyi olacak.

Ankaragücü maçında dinlendirilse fena olmaz.Aydın da oynamış olur.

Çok yorgun gözüküyo.uzun süredir bu kadar maç üstüste oynamamış diye olabilir.bi toplasa kendini çok canlar yakıcak

Bu akşamki golüne babamın yorumu;

"Soba borusu gibi birşey bu!"

sanırım bir FB'li olarak hislerini böyle açıkladı :D Nasıl keyiflendim anlatamam.

Harikaydı vuruşu ip gibi gitti top istekliydi çok etkili olmamasına rağmen fakat solda oynamak zorunda...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt