#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık Raporu: Harry Kewell

Sağ kasığındaki ağrıları nedeniyle tetkikleri yapılan Harry Kewell’ın, daha önce ameliyat olduğu sağ kasık fıtığının nüksetmiş olabileceği ihtimaliyle, önceki ameliyatını ve tedavisini yapmış olan doktorlar tarafından tetkikinin yapılması için kendi isteğiyle bugün Avustralya’ya gitmesine izin verilmiştir.

Kesin tanı ve buna göre planlanacak tedavi, sağlık kurulumuzla koordineli olarak, Avustralya’da gerçekleştirilecek muayenelerden sonra belirlenecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

İletişim Koordinatörlüğü

Haydaa umarım uzun süreli bir sakatlık değildir. Haftaya oynayabilir :( Gerçi sadece avusturalyaya gitmek 24 saat sürüyor

Kewell yoksa aydin var beyler.. Rüzgarin oglu aydin tamda olmasa doldurur kewellin yerini

Sağlık Raporu: Harry Kewell

Sağ kasığındaki ağrıları nedeniyle tetkikleri yapılan Harry Kewell’ın, daha önce ameliyat olduğu sağ kasık fıtığının nüksetmiş olabileceği ihtimaliyle, önceki ameliyatını ve tedavisini yapmış olan doktorlar tarafından tetkikinin yapılması için kendi isteğiyle bugün Avustralya’ya gitmesine izin verilmiştir.

Kesin tanı ve buna göre planlanacak tedavi, sağlık kurulumuzla koordineli olarak, Avustralya’da gerçekleştirilecek muayenelerden sonra belirlenecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

İletişim Koordinatörlüğü

Bu nerden çıktı şimdi ya,hiç öyle sakat gibi bir hali yoktu :(

Renkdaş ne aydını,kewell takıma çok şey katıyor gerek profesyonelliği ile gerek tecrübesi ile gerek yardımlaşması ile umarım biran önce takıma döner.

Tabii orasi süphesiz bende yerini tam doldurur demedim zaten.. Ama aydinida kenara atmayalim genc ve bu yasina ragmen cok yetenekli.. Görün bakin imkan sunuldugu takdirde arda dan daha iyi bir futbolcu olacak..

Geçmiş olsun Kewell umarım kendini fazla özletmezsin.

Dün attıgı golde güzeldi.

Yahu adam daha Avustralya'ya inmemiştir bile, ne zaman doktora göründü de ameliyat olacağı belli oldu?

Off umarım iyidir, ameliyat olacaksa da umarım 2. yarıya yetişir.

ŞOK! ŞOK! ŞOK!

Süper yıldızımız Harry Kewell, kontrol amacıyla ülkesi Avustralya'ya gitti. Kewell'ın ameliyat olması bekleniyor!

Kulübümüzden yapılan açıklamada, sağ kasığındaki ağrıları nedeniyle tetkikleri yapılan Harry Kewell'ın, daha önce ameliyat olduğu sağ kasık fıtığının nüksetmiş olabileceği ihtimaliyle önceki ameliyatını ve tedavisini yapmış olan doktorlar tarafından tetkikinin yapılması için kendi isteğiyle bugün Avustralya'ya gitmesine izin verildiği bildirildi. Yapılan açıklamada, Kewell'ın kesin tanı ve buna göre planlanacak tedavisinin, sağlık kuruluyla koordineli olarak, Avustralya'da gerçekleştirilecek muayenelerden sonra belirleneceği kaydedildi. Doğan Haber Ajansı'nın edindiği bilgiye göre ise Kewell'ın sağ kasık fıtığını ameliyat ile aldırması gerektiği ve 1 hafta içinde masaya yatacağı bildirildi. Kewell bu durumda ilk yarıyı kapatmış olacak.

Kaynak: DHA-AA

devre arası o zaman kesin bir sağ açık transeri olacaktır. Linderoth'un durumuna göre de bir önlibero alınır. bence zaten yönetim, Uefa'yı düşünerek 3 transfer kontenjanını da dolduracaktır.

devre arası o zaman kesin bir sağ açık transeri olacaktır. Linderoth'un durumuna göre de bir önlibero alınır. bence zaten yönetim, Uefa'yı düşünerek 3 transfer kontenjanını da dolduracaktır.

Ligin 2. Yarısına Yetişecekmiş Bu Durumda Sağ Kanada Yabancı Kontejanını Harçamazlar,Belki Özer Gibi Yada M.Topuz Gibi Hem Kanat Hem 10 Numara Mevkisinde Oynayan Bir Oyuncu Alınabilir.

Bek Olarakta Ugurun Durumu Ne Bilmiyorum Ama Beke Yabancı Oyuncu Alcaklarını Sanmıyorum.

Kısacası Devre Arasında Yabancı Transfer Beklemiyorum.

İnş Özer Ve M.Yıldızı Alırız,Yada M.Topuz

Nonda Ve Linderoth'a Güle Güle Deme Vakti Geldi.

Ligin 2. Yarısına Yetişecekmiş Bu Durumda Sağ Kanada Yabancı Kontejanını Harçamazlar,Belki Özer Gibi Yada M.Topuz Gibi Hem Kanat Hem 10 Numara Mevkisinde Oynayan Bir Oyuncu Alınabilir.

Bek Olarakta Ugurun Durumu Ne Bilmiyorum Ama Beke Yabancı Oyuncu Alcaklarını Sanmıyorum.

Kısacası Devre Arasında Yabancı Transfer Beklemiyorum.

İnş Özer Ve M.Yıldızı Alırız,Yada M.Topuz

Nonda Ve Linderoth'a Güle Güle Deme Vakti Geldi.

M.Yıldız'ı alıp Nonda veya Ümit'i göndermeliyiz.Linderoth'un yerine'de Topuz'u almalıyız.Kewell'ın yerine biri alınmamalı bence.Sadece 2 maç yok 2.yarı'ya yetişecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt