#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

heri kivele lafa yok ona gelene kadar bi ton adam bulurum size bal yapmayan arı pinoya ne dersiniz

oha lan nolmuş bu foruma.

bizim için polat-sezgin 2lisi ideal.kesinlikle bu taraftar hakettiği gibi yönetiliyor..

evet ya Kewellı harcadılar hemen başlıcam taraftarlıgınıza boş beleş yazmayın allah aşkına

ulan bende şimdi gidip arda yı mı eleştireyim anasını satayım:o,sakat lan mağlubiyeti oynamayan adamdan biliyosunuz çüş:o

Çok formsuz, bir an önce eski formuna kavuşmalı.

Harry Kewell ı severim..Futbolculuğunu aile yaşantısı hepsi 10 numara ama artık buraya kadar..Sene sonu uzatmayıp yollar ayrılmalı..

Kewellın dün geceki performansından aşırı beklentisi olanlar fizik kurallarını bi açıp okusunlar...

Bu adam bitmiş okeye dönüyor, hala ne bekliyorsunuz?

En sevdiğim adamlardan takımda, ama onu bir omuz darbesiyle düşmesini görmek istemiyorum artık, zaten maç başına para alıyor, fazla sorun değil, ama futbolu bırakmalı artık, teknik ekibte yer alabilir belki, ki ben bu işlere de karşıyım, bir futbolcunun futbolu bıraktın hemen sonra alt yapıda filan görev almasına.

32 yaşında ki bir adamdan 20 yaşındaymış gibi fizik gücü beklemek, bekleyenlerin sorunu. Kewell'ın bu sezon 20 ve üzeri maç oynayacağını beklemek bekleyenlerin sorunu. Kewell ile Mustafa'yı kıyaslamak kıyaslayanların sorunu. Yani kısaca Kewell'da bir sorun yok, Kewell'dan ne beklediğiniz de sorun var. Adam size ben 30 maç oynarım diye söz vermedi ki.

Kewell hala şu durumda 50-60. dakikalardan sonra oyuna girdiğinde maçı çevirebilecek tek adam Baros ile birlikte. Ama bu adamdan takımı şampiyon yapmasını beklemek ayrı bir beklenti. Baros'la beraber şampiyonluğu görmeyi hak eden en kral iki oyuncu şuan takımda.

Vay be Kewell'i bile hemencik silenler var burda. Gelecek hafta bir gol atar ve yine en büyük olur.

Adam zaten maç başına paraya oynuyor. Kafamı duvarlara vuracağım, hala anlamıyor millet. 1 milyon Euro'ya Türkiye'de Harry Kewell gibi bir adamı tutuyor olmamız bile önemli bir olay.

Geri
Üst Alt