#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

tabi ya Linderoth kendi isteğiyle kafasını duvarlara vurdu. Kafatası çatladı 2 sezon yattı gitti. Unutmuşum. Kewell babayı kesin antrenmanda Sabri sakatlamıştır. Ondan 2 si çok farklı durum. anladım sağol

Onur Linderoth'a niye laf ediyon he

Niye? diye sormadım dikkat edersen:)

Analizdir sadece o. Ve gerçek. Ama sen göremeyebilirsin, doğaldır:)

Ben aksini soyledim mi? Sadece suan elestirecek durumda degiliz diyorum. Sen de dogruluyorsun zaten. Geride ne kaliyor? senin herseye ragmen 'yok, yine de 3-5 topu ezdi' demen. rahatliyorsunuz herhalde.

Ben aksini soyledim mi? Sadece suan elestirecek durumda degiliz diyorum. Sen de dogruluyorsun zaten. Geride ne kaliyor? senin herseye ragmen 'yok, yine de 3-5 topu ezdi' demen. rahatliyorsunuz herhalde.

Sen ilk çıkarımımı alıntılayıp;

dünkü maçın kewell'la uzaktan yakından alakası yok

yazdın. Ben de mebcur kaldım.

Ben sahada ruh gibi dolasan onca adam varken kewell'dan medet ummadim dun gece. baros donunce ilk macinda ondan da bir sey beklemem, ardadan da ayni sekilde ama bu devam eder, hakli olursun. mustafa sarp gibi istikrarli bir sekilde sacmalasin oyle vuralim.

Bi sakin ol yahu ne vurması?:)

İyi bir maç çıkarmadı, oyunumuzu kötü etkiledi. Bu maç özelinde konuştum sadece.

Ne burada eleştirenler kadar eleştirilmeyi hak ediyor şu an. Ne de eskisi kadar savunulmayı hak ediyor. Bekleyelim bakalım sezon sonuna kadar. Yine böyle 2 maç oynayıp 5 maç ortadan kaybolacaksa yeni sözleşme yapmaya gerek yok. İstikrarlı oyuncu gerek artık. Yetti artık yıllardır istikrarsız yabancılar, parayı bulunca futbolu önemsemeyen yerliler..

Kewell gollerini daha çok maç başlarında atan bir futbolcu. Eğer sadece 45 dakika oynayacaksa bu maç başında olmalı.

246w4k1.jpg

Herkese sabrettik o kadar biraz da Kewel'ı bekleyelim.

Bu saatten sonra kullanabileceği tek yer forvettir bence. O da ancak yedek olarak sonradan oyuna girerek olur.

Denizlisporun bi kel oyuncusu vardı onu hiç geçemedi maç boyu.

Geri
Üst Alt