#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Anladim, bir duyum almışsın. Kewell'a karizma oldugu icin kal diyen insanlar varmış. Anladım, ok.

Alaycı konuşmadan önce ilk başta yazılanları idrak etmeye çalışsan iyi olur , duyuyorum demek duyum alıyorum demek değildir çevremdekilerden duyuyorum Galatasaray'lılardan duyuyorum kız arkadaşlarımdan duyuyorum yeterli mi ? İdrak edebilmen için birde başka dil ile yazmama gerek var mı ? Yoksa alaycı şekilde cevap vermeye devam edecekmisin ?

Kewell'dan önce bu takımda hatta ve hatta klupte tartışılacak o kadar çok konu varki.Kewell'a saygı duymak gerek.Maç başı anlaşmayı kabul etti.Ailesi yanında değil(çocuklarını görmeye kaçmıyor mesela) ve sadece Gs kariyerinde değil hayatı boyunca tek bir disiplinsizlk göstermemiş.

Tekrar söylemek gerekirse Saygı duymak gerek.

Kewell git,seni iyi hatırlayalım hep.Bu yönetimin kurbanı olmadan git.Gerçi çok geç olmuş olabilir.

Kewell bitmiş resmen

Bitmiş Okeye donuyor

Napsın adam kac tane agır sakatlıklar gecırdı yas oldu 32 o yasta o sakatlıklarla kanatta oynama oranı artık cok dusuk en buyuk hayranlarından bırıyım ama Kewell kaldıramaz o gorevı artık ve kulup doktoru kendı soylemıstı 3 mac 90 dakıka ard arda kaldıramaz dıye bu acıklama yeter zaten Kewell'ım :)

Kesik yemeli, yoksa ıslıklanacak. Leeds United'dan beri takip ettiğim ve beğenerek izlediğim bir oyuncunun ıslıklanmasını istemem.

üzülerek söylüyorum ama Kewell yasadigi sakatliklardan dolayi eski kewell degil artik.

cok yavas, kendine güvenini kaybetmis birisi. ben sezon basinda kontratini

uzatmamasindan yanaydim ama bircok taraftar tribünde otursun yinede bizde kalsin dediler.Hatta protesto yürüyüsü bile yapacaklardi nerdeyse.

Beyinleriyle degil yürekleriyle karar verdiler.

Varsın böyle oyuncu bir sene yüreğimizle verdiğimiz karar için boş boş otursun.Diyorum ya Kewell en son konuşulması gereken konulardan birisi.

Kesik yemeli, yoksa ıslıklanacak.

şaşırmam. bugun hagi'ye yalakalik yapanlar alkislarla gondermemisti zaten. yonetime bayiliyorlardi - bugun salliyorlar, rijkaard devrimci olacak dediler - istifa diye honkurduler, lincolne tapiyolardi - garibim 20 bavulla gitti, ardaya buyuk kaptan - ertesi gun sinema kiz pesinde dediler, servet ayibogandi - simdi camianin yuz karasi vs vs vs. kisacasi ciddiye alinmayacak bir kitle var.

küçülelim, küçülelim, yok olalim..

Dilimde tüy bitti söyleye söyleye. Elano+Misimoviç oynarsa Kewell'de birşey yapamaz diye. Üçü bir arada! Bu resmen fblileşmedir. Kewell kendisini bize ispat eden nadir futbolculardandır. Elano+Misimoviç gibi vurdumduymazlar oynadıkça Kewell'de başarılı olamaz.

Varsın böyle oyuncu bir sene yüreğimizle verdiğimiz karar için boş boş otursun.Diyorum ya Kewell en son konuşulması gereken konulardan birisi.

Size göre öyle olabilir Ege bey . Bana göre konuşulması gerekenlerin başında gelmesede konuşulması gereken bir konudur Kewell.

Diyorsunuz bu adam maç başına oynuyor ?

Ya diyorum bende size bu adam oynadığı zaman maç başına tam bilmiyorum "30.000€" alıyor. Ya bundan sonra bu adam oynadığı zaman ne verecek ki bunu alacak bizden ? 3 dk'da oynasa alıyor 90 dakikada . Kısacası bu adamın geçmişine hatta bize geldiğinde ki 1-2 sezonun bir kısmına oynadığı futbolu ile saygım sonsuzdur ancak burası profesyonel bir klüp , bu adam maç başına 30.000 €luk oynar deyin bundan sonra PC'yi kapatırım.:p

Şimdi bu mesajıma karşı anti bir mesaj atarak diğer futbolcular aldığı parayı hakediyorlarmı diye bir cevap ile karşılaşabilirim ? Bende diyorum ki nasıl da onların gitmesini gerektiğini düşündüğümüz gibi bu futbolcununda gitmesi gerektiğini düşenebiliriz.

Saygılar.

Size göre öyle olabilir Ege bey . Bana göre konuşulması gerekenlerin başında gelmesede konuşulması gereken bir konudur Kewell.

Diyorsunuz bu adam maç başına oynuyor ?

Ya diyorum bende size bu adam oynadığı zaman maç başına tam bilmiyorum "30.000€" alıyor. Ya bundan sonra bu adam oynadığı zaman ne verecek ki bunu alacak bizden ? 3 dk'da oynasa alıyor 90 dakikada . Kısacası bu adamın geçmişine hatta bize geldiğinde ki 1-2 sezonun bir kısmına oynadığı futbolu ile saygım sonsuzdur ancak burası profesyonel bir klüp , bu adam maç başına 30.000 €luk oynar deyin bundan sonra PC'yi kapatırım.:p

Şimdi bu mesajıma karşı anti bir mesaj atarak diğer futbolcular aldığı parayı hakediyorlarmı diye bir cevap ile karşılaşabilirim ? Bende diyorum ki nasıl da onların gitmesini gerektiğini düşündüğümüz gibi bu futbolcununda gitmesi gerektiğini düşenebiliriz.

Saygılar.

Baros ayagi kirildiginda her hafta parasini aliyordu, niye.. gol krali olmustu ve hak ediyordu. Kewell bedava oynasin istiyorsun herhalde.

Sadece o kitle mi suclu bu olaylarda? Tepki yollarli yanlis olmus olabilir. Ama bir tepki verilmesi lazimdi bütün saydigin isimlerde.

O kitle o tepkiyi veriyorsa kisilere degil, armaya asik oldugundandir.

Kewellin bize bir katkisi yokmu? Gidecek.

Barosun yokmu ? Gidecek.

Neillin yokmu? Gidecek.

Ardanin yokmu? Gidecek.

Elanonun yokmu? Gidecek.

Ben Galatasaray taraftariyim. Kisilere taraftar degilim. Tabii yuhliyarak kovalyarak degil, medenice yollari ayiracaksin.

Kewell de gitmeli, Barosda gitmeli, Arda da gitmeli. Ne kadar sevsekde sevmesekde. Galatasaray katkisi olmayan herkes gitmeli.

Takım Misi+Elano ile vurdumduymaz, umursamaz, yürüyen generaller takımı olmuş. Kewell ne yapsın?

Ya ayağına top gelsin istemiyorum,anlıyomusun beni kiwıl ha ?

Herkesten ne kadar çabuk bıkıyoruz anlamıyorum ki, Karpaty maçları sonrası iyi ki imzalamış Kewell'la,1 ay oynamadı, sakatlıktan sonra 3 maç oynadı 2si 11 Kewell gitsin...Çok vafasızız çoook

Geri
Üst Alt