#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Baros ayagi kirildiginda her hafta parasini aliyordu, niye.. gol krali olmustu ve hak ediyordu. Kewell bedava oynasin istiyorsun herhalde.

Sen Aysel harbiden Kewell konusunda mesajlara sağlıklı bakamıyorsun , yada kendi istediğin gibi anlıyorsun ? Yani Kewell konusunda tanınmayacak bir şekilde yazıyorsun .

Ben nediyorum ? Bedavaya oynasın diye bir ibare var mı o mesajda ? 30.000€'luk oynamıyorsa gider dedim , haketmeyenin hepsinin gitmesini istediğim gibi.

Buna Baroş'da dahil . Baroş bana göre şu anda Kewell 'dan farkı yok . Baroş dönsün futbola , oynasın görelim 2-3 hafta ozaman yine burada demezsem Baroş haketmiyor o zaman Baroş'da gitsin demezsem gelip bu mesajı yazarsın :)

Sadece o kitle mi suclu bu olaylarda? Tepki yollarli yanlis olmus olabilir. Ama bir tepki verilmesi lazimdi bütün saydigin isimlerde.

O kitle o tepkiyi veriyorsa kisilere degil, armaya asik oldugundandir.

Kewellin bize bir katkisi yokmu? Gidecek.

Barosun yokmu ? Gidecek.

Neillin yokmu? Gidecek.

Ardanin yokmu? Gidecek.

Elanonun yokmu? Gidecek.

Ben Galatasaray taraftariyim. Kisilere taraftar degilim. Tabii yuhliyarak kovalyarak degil, medenice yollari ayiracaksin.

Kewell de gitmeli, Barosda gitmeli, Arda da gitmeli. Ne kadar sevsekde sevmesekde. Galatasaray katkisi olmayan herkes gitmeli.

Gidecek zaten, kewell da, baros da, arda da. keitanin 5 kurusa satildigi kulupte 3 kurus etmeyecek, gidecekler. sorunlar bitecek ve gokte bir melek aglayacak halimize..

Size göre öyle olabilir Ege bey . Bana göre konuşulması gerekenlerin başında gelmesede konuşulması gereken bir konudur Kewell.

Diyorsunuz bu adam maç başına oynuyor ?

Ya diyorum bende size bu adam oynadığı zaman maç başına tam bilmiyorum "30.000€" alıyor. Ya bundan sonra bu adam oynadığı zaman ne verecek ki bunu alacak bizden ? 3 dk'da oynasa alıyor 90 dakikada . Kısacası bu adamın geçmişine hatta bize geldiğinde ki 1-2 sezonun bir kısmına oynadığı futbolu ile saygım sonsuzdur ancak burası profesyonel bir klüp , bu adam maç başına 30.000 €luk oynar deyin bundan sonra PC'yi kapatırım.:p

Şimdi bu mesajıma karşı anti bir mesaj atarak diğer futbolcular aldığı parayı hakediyorlarmı diye bir cevap ile karşılaşabilirim ? Bende diyorum ki nasıl da onların gitmesini gerektiğini düşündüğümüz gibi bu futbolcununda gitmesi gerektiğini düşenebiliriz.

Saygılar.

Yok Yunus KArşılığında beklediğin gibi bir cevap vermeyeceğim :) Tek söyleyeceğim biraz duygusallık olabilir.Ve değinmek istediğim çok farklı yerler aslında.son 3 yıldır belli bölümler hariç taraftar olarak hiç yüzümüz gülmedi.Ve sorunların en başında takıma bağlılık koşulsuz mücadele istekllerimizin yerin getirilememsi vardı.Karpaty ile Istanbulda oynadığımız maçın 2-0 biten ilk yarısından sonra tabiri caizse yırtınan iki adam Kewell-Baros ikilisi.Dersinizki bu adamların kariyerinde şampiyonlar ligi finali var ne yapacaklar Uefa'yı.Orda ön plana çıkan tek şey hakkın karşılığını teslim etmek,milyonların bağlı olduğu armaya hizmet etmek.

Bİr özetidir belki de belli futbolculara karşı hissetiğimin.

Yok Yunus KArşılığında beklediğin gibi bir cevap vermeyeceğim :) Tek söyleyeceğim biraz duygusallık olabilir.Ve değinmek istediğim çok farklı yerler aslında.son 3 yıldır belli bölümler hariç taraftar olarak hiç yüzümüz gülmedi.Ve sorunların en başında takıma bağlılık koşulsuz mücadele istekllerimizin yerin getirilememsi vardı.Karpaty ile Istanbulda oynadığımız maçın 2-0 biten ilk yarısından sonra tabiri caizse yırtınan iki adam Kewell-Baros ikilisi.Dersinizki bu adamların kariyerinde şampiyonlar ligi finali var ne yapacaklar Uefa'yı.Orda ön plana çıkan tek şey hakkın karşılığını teslim etmek,milyonların bağlı olduğu armaya hizmet etmek.

Bİr özetidir belki de belli futbolculara karşı hissetiğimin.

Ah ah ah ah şu sakatlıklar :)

Gidecek zaten, kewell da, baros da, arda da. keitanin 5 kurusa satildigi kulupte 3 kurus etmeyecek, gidecekler. sorunlar bitecek ve gokte bir melek aglayacak halimize..

Yerlerini doldurmaya gerek yok. Cünkü yerleri yok. 5 mac varlar 10 mac yoklar. Ardayi sadece gitmek istedigi icin ve ne bizi nede kendini mutlu edemiyecegi icin yollarim.

Futbolcular elbet transfer edilir.

Tabi öncelikli sart, futboldan az cok anliyan bir Yönetim basa gelmelidir.

arkadasim en sonuna geldik zaten.

DEdiğimi hiç anlamamışsın.Şu anda Galatasaray camiasının önünde yönetim belirsizliği,futbolcu kalitesizliği(ki sayısı bana göre çok fazla),bağlılık ve arkadaşlık duygusunun eksikliği ve özüne duyduğu özlem var.Bun dediklerimin ilk ikisini hallet Kewell'ı konuşalım arkadaşım.

Şunu da anlamıyorum.Bu takım yabancı kontenjanını doldurmadı.Hani öyle bir durum olsa, bir futbolcu transfer etmek istesenizde Kewell ayak bağı olsa bir nebze anlarımda.Aldığı para yada sakatlığı sorun oluyor derseniz, takım hayatım boyunca gördüğüm en dip halde onlara sıra gelir mi bilemem.

Yerlerini doldurmaya gerek yok. Cünkü yerleri yok. 5 mac varlar 10 mac yoklar. Ardayi sadece gitmek istedigi icin ve ne bizi nede kendini mutlu edemiyecegi icin yollarim.

Futbolcular elbet transfer edilir.

Tabi öncelikli sart, futboldan az cok anliyan bir Yönetim basa gelmelidir.

Yok aga ne az çok'u . Yeter artık futbolu tam anlamıyla bilen gelsin yoldaki çocukda futbolu az çok biliyor .:)

Yok aga ne az çok'u . Yeter artık futbolu tam anlamıyla bilen gelsin yoldaki çocukda futbolu az çok biliyor .:)

Su yönetimin yerine kim gelirse gelsin, bundan kötü yönetemiyecegi kesin zaten. O yüzden az cok bilen biri gelsin öncelikle yavas yavas alisalim. Birden bir degisiklik olur neymis lan bu halimiz bizim deyipte kafasi daaank edenler katil olur. Allah korusun.

:D

Bitmiş pili ısırırsında biraz daha çalışır ya aynen o hesap işte..

Bakalım daha ne kadar faydalanabiliriz..

Herkesten ne kadar çabuk bıkıyoruz anlamıyorum ki, Karpaty maçları sonrası iyi ki imzalamış Kewell'la,1 ay oynamadı, sakatlıktan sonra 3 maç oynadı 2si 11 Kewell gitsin...Çok vafasızız çoook

Ben geçen senede aynı şeyi söylüyordum. İzlemek istemiyorum bu kadar basit. Zaten söylememe de gerek yok devre arası yol verirler nasılsa, konuşup da ortamı germenin alemi de yok. O sebebten susuyorum.

Serveti Sarpı Baltayı yanına alıp acilen gitmeli.GALATASARAY SPOR KULÜBÜ bazı taraftarların egolarını tatmin etme yeri değil.YETER ARTIK.MÜZMİN SAKAT İSTEMİYORUZ

Iyi bir yedek olarak dusunulmeli Kewell, bir kac hafta sonra iyi performans gostermeye baslar

Kewell ciddi bir sakatlıktan daha çıktı.

Şuan çok formsuz.

Şuan çok formsuz.

Maalesef öyle. Ve maalesef gene hepimiz biliyoruz ki formuna kavusamadan tekrar sakatlanacak. Takimda acik ara en sevdigim oyuncudur Kewell, ama artik kendisinden cok birsey beklemiyorum, bekleyemiyorum.

Şuan çok formsuz.

Şu an puan sıralamasındaki olay herşeyi anlatıyor.Bize gelen her futbolcuyu gözümüzde çok büyüttük.Bu adamla bize gelirken müzmin sakat olduklarını ingiliz doktorlar söyledi.Kağıt üstünde bile şu an kimseden üstün değiliz.

Teşekkür edip yolları ayırmalıyız.Yeter.

Geri
Üst Alt