#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Mesela G.Zan'dan az para aldığı halde maçlara çıkıp elinden geleni yapıyor. Ama 1.5 yıldır ortada görünmeyen G.Zan topiğine bu kadar mesaj yağdığını görmedim. Kewell'a "yeter artık" diyorsunuz, bu da güzel !

Benim için dünkü maçın en güzel yanı; stadda çalan Daddy Cool şarkısı eşliğinde Kewell diye bağırmak ve Sabri'nin her zaman olduğu gibi tribünleri coşturmasıydı. Dolayısıyla bazı oyuncular benim için özel. Ayrıca stadda maç izleyenler ile televizyonda maç izleyenlerin bazı oyunculara karşı yaklaşımları birbirinden farklı oluyor.

Çok sert tepki vermişsiniz, sanki takımın tek aksayan yeri Kewell'ın bölgesi? Maçı nerenizle izlediniz bilmiyorum ama Kewell oyunda olduğu sürece akınlarımızın çoğu o bölgeden gelişti, sağ açıktaki Elano Blumer ve göbekte oynayan Pino çok etkisizdi.

Daddy Cool a bile camur atmaya basladiniz.. bakiniz belki artik yeterli olmaya bilir, ama bize yönetim onu 5ci Transfer olarak bu sene yutturdu, aslinda gidicidi, ve belki güzelce yollarimiz ayrilirdi.

Oysa ki bu yönetim, iyi leri sattip, yerlerine eksi yada daha kötü oyuncular aldi lar.

Kurban kewell mı bırakın ya en son laf edılecek ınsan odur adam yenı sakatlıktan cıktı formsuz olabılır atıp tutmayın bılıp bılemden kewela laf etmeyın.

Başka sallayacak adam kalmadıda Kewell'a sallıyonuz,vefasız taraftar.

Bir an önce kendine gelmesi lazım.Başka kimseye umut bağlanmaz şu takımda.

Son kurban Kewell olacak galiba.Bu yönetim kimleri harcayacak daha durun bakalım .Yazık arkadaş çok yazık.Herkes iyiyken Kewell kötü olsa anlarım ama kim çok iyi performans gösteriyorki bu sezon.Keitayı karaktersiz diye gönderenlerden her şey beklenir.

Hayır, adam zaten sezon sonu gidecek. İstesek de tutamayacağız, ailesinin yanına dönecek. Beğenmiyorsanız bile saygı duyun bugüne kadar ki performansına, verdiklerine, adamlığına. Yıllık 1 milyon Euro'ya oynuyor yahu, İngiltere'ye dönüp reklam filmleri çekse daha çok kazanır. Sırf taraftardan ayrılmak istemiyorum, taraftarı ve Galatasaray'ı çok seviyorum diyip bu lanet olası Sezgin'in teklifini bile kabul etti, üstelik 19 numarası da Cana'ya verildi.

Bırakın da bari iyi ayrılalım, bir adamı da şey edip atmadan yollayalım.

Sezon başında takımın en iyisiydi. Hatta tek iyisi gibiydi. 3 ayda 7 sene yaşlanmadı bu adam. Adnan Polat başlığına 2 tane eleştiri yapmayıp da Kewell 'a saydırmak ayıptır.

Kewell a laf etmek vefasızlıktır ayıptır bu takımda yatanlar varken işini en iyi yapmaya çalışan kalecilik dışında her kevkide oynayan bir futbolcuya suç bulmak haksızlık

Elinden geleni yapıyor yapmasına da,kabul etmek lazım ki pek bir işe yaramıyor yapabildikleri...Kadroda onca leş futbolcu varken kalmalı yine de sezon sonuna kadar.Hagi 3-5 maç yedek bırakırsa kendisi durmaz zaten,maç başına para alıyor ne de olsa...

Sene başında da aynı yorumlar yapılmıştı, adam geçene kadar yıl oluyor falan deniliyordu, sonra Kewell takımın en iyi oynayan oyuncusu olmaya devam etti, ta ki sakatlanana kadar :)

Demekki bizde kredisi üç maçmış bunca yaptıklarına rağmen.Yazık.Servetgillere üç senedir sesini çıkarmayanlar, yakında laptop da atarlar bu adama.

Okey kırmızı 8 miydi beyler; gelmedi mi hala?

saçmalamışsın kısaca onu diyor.

2.5 senedir bu takımda 2.5 seneki performansı oyun açısından vasat

İlk seneden belliydi 3-4 maç iyi oynadıktan sonra yine her zaman ki gibi gerçek bir sol açık gibi oynayamayan bir oyuncuydu..Geçen sene de vasattı sol açıkta işkence gibiydi sonra forvete geçti 4-5 maç gayet iyi oynadı sonra yine sakatlandı

Bu sene iğrenç bir takıma karşı 2 maç çok iyi oynadı ondan sonra oynadığı bütün maçlarda takımın en kötüsüydü belki de..

Sağ bek adamı sıkıştırınca çalım atamıyor bu şimdi mi belli oldu yo.Kewell ilk senesinde de yardıramamıştır karşısındakini ezememiştir sürekli bindirme yapamamıştır,takımın en çok top kaybeden oyuncularından da biridir

Zekasını uzaktan şutları çıkar ilk 18 e zor girer..

2.5 senede adam 70-80 maça çıktı desek bunların sadece onunda anca çok iyi oynamıştır ve hala adam geçen senelerde süper verdiği katkı tartışılmaz lafları dolaşıyor..

2 maç oyna 5 maç rezalet oyna sonra 1 ay sakat ol.Böyle bir süper oyuncu yokmuş ligde.Nasıl oluyor o iş

Laf edilecek kewell mı kalmışmış.Gideceklerin en başındadır tartışmasız,tabi ki laf edilecek.Barış da maç 1 oynar 5 maç yatar ayhan da yapar bunu,misimovic de yapar,servet de yapar,herkes yapabilir bunu.

Bu sezon sakatlanmadan önce yine en formda oyuncumuzdu. Şu an bitik durumda. Tekrasr toparlar heralde.

Hah gene toplanmış Kewell düşmanları.. Sizleri Kewell'ın performansı artınca da burada bişeyler yazmaya bekleriz.. Papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmekten ne haz alıyorsunuz anlamıyorum.. Her seferinde de cevabı sahada Kewell verdi size.. Kewell'ı konuşabilmek, tartışmak futbol bilgisi gerektirmez aslında.. Çok basit kavramları anlamamakta ısrar ediyorsunuz hala...

Geri
Üst Alt