#99 Harry Kewell | Wizard of Oz

Cevap: #99 Harry Kewell

Gökhan zaten herkesten önce, Sarp ve Baristan bile önce kovulmasi gereken biri, örnek olarak göstermek hata.

Garanti para demiş arkadaş maç başı ücreti yazmış sonra :asd:.

Üstte verdiğim sayılar tl cinsinden haftalık garanti paraları.Yıllık olarak euro cinsine çevrilirse

Kewell:Yıllık 1.100.000 euro

Zan:Yıllık 1.000.000 euro

Dolayısıyla kewell azndan daha fazla kazanıyor.Bilmediğiniz konular hakkında ulemalık yapmaya çalışmayın

Su anda Kewell yerine baska bir oyuncu olsaydi gitmeli diye hakkinda 10 tane baslik acilmisti.

Kewell Neill Zapata ve Stancu gonderilmeli.

Pino ve Culio kalacaksa da +2 icin kalmali ilk 11 icin degil.

Yerli revizyonu sart oldugu gibi takimda yabanci revizyonu da sart.

Baros eger kronik sakat degilse onun disinda hepsi gonderilebilir hatta gonderilmeli de cogu.

Su anda Kewell yerine baska bir oyuncu olsaydi gitmeli diye hakkinda 10 tane baslik acilmisti.

Pino ve Culio'yu yedek birakacak ilk 11 icin yabancilar alinmali.

Baros eger kronik sakat degilse onun disinda hepsi gonderilebilir hatta gonderilmeli de cogu.

Stancu'ya katılmıyorum..

Pino ve Culio kalacaksa da +2 icin kalmali ilk 11 icin degil.

dun almanyaya karsi maci kazandiran penaltinin yaraticisi kewellmi:)

[video=youtube;pmjWaRpCEFU]https://www.youtube.com/watch?v=pmjWaRpCEFU[/video]

Tek mac uzerinden mi gidecegiz. Bu seneki performansi ortada Galatasaray'da. Izliyoruz ve goruyoruz topu bile zor tutuyor artik.

Kewell oynadığı her dönemde Galatasaray'ı sırtlamıştır. Boş konuşmayın. Sakatlıktan çıktığı ilk dönemlerde kötü performans gösteriyor. Ama üst üste oynadıkça gene takımı sırtlıyor. +2 kontenjan için ideal oyuncudur. Kalır kalmaz orasına birşey diyemem.

10 hafta sakat 5 hafta oynuyor ilk 3 haftasi sakatlik sonrasi kotu oluyor sonra iki mac oynuyor ve tekrar sakatlaniyor. Kewell ise kurtaricimiz ve yildizimiz daha cok cok ilerlememiz gerek.

+2 değil onun da +2 'sinde durmalı artık Kewell. Bana kalsa ben de teşekkür edip gönderirdim.

10 hafta sakat 5 hafta oynuyor ilk 3 haftasi sakatlik sonrasi kotu oluyor sonra iki mac oynuyor ve tekrar sakatlaniyor. Kewell ise kurtaricimiz ve yildizimiz daha cok cok ilerlememiz gerek.

Kewell kurtarıcı olsun demedik hiç bir zaman ama bu sezon oynadığı maçlarda daha etkili oynadık.

6+2+2 de +4'e iyi gider Kewell. O yüzden kalmalı.

bence sorun sizde

siz adami kurtarici olarak gormeseniz hersey cok guzel olacak

adam ne yabanci kontenjani acisindan sorun

ne aldigi para acisindan sorun

ne karakter acisindan sorun

harbiden mantiginizi anlamakta cok zorlaniyorum

kewell pino culio arda neill baros cana konularini on denetlemeli yapmamiz lazim reisler

servet balta sarp konularinin her birine toplamda 3 tane asagilayici yorum yapmadan bu konulara girip elestirmek yasak olsun

mesela

servete 3

baltaya 3

sarpa 2

asagilayici mesaj attiysaniz

kewell a 1

ardaya 1

asagilayici mesaj hakkiniz var

diger 2 taneyi ise problemin cozumunde kullanmaniza gerek yok

kafanizi karistirmak icin verdim onu

ama eger

1. gruba 3 mesaj atmak icin 2. grupta kime kac asagilayici mesaj daha yazmam gerekir diye sorsaydim

cevap

SARP 1 tane

olurdu

.

Kewell gibi birini nasıl kullanacağımızı bilmediğimizden hemen performansından, sakatlığından vuruyoruz.

Kewell kurtarıcı olsun demedik hiç bir zaman ama bu sezon oynadığı maçlarda daha etkili oynadık.

6+2+2 de +4'e iyi gider Kewell. O yüzden kalmalı.

Ne etkisi aldigi 10 topun 8'ini kaptiriyor. O 8 gorulmez cunku ismi Kewell ve gecmisi var.

Sahadaki performans acisindan bakarsan bu yil icin gercekten kotu Kewell ki sakatliklari da cabasi.

Sakat olmasa bizde ne isi varmis. Istemiyorum ben sakat oyuncu falan artik. Orayi genclerle doldursunlar. En azindan ileri dogru yatirim olur.

Farkli sekilde degerlendirilsin daha mantikli. Antrenor-oyuncu gibi birsey olsun falan iste. Fakat orayi en ideal olani gelecek vaad eden genclerle doldurmaktir. Yapilan onlarca yanlis diger yanlislari dogru yapmamali.

Ne etkisi aldigi 10 topun 8'ini kaptiriyor. O 8 gorulmez cunku ismi Kewell ve gecmisi var.

Sahadaki performans acisindan bakarsan bu yil icin gercekten kotu Kewell ki sakatliklari da cabasi.

Sakat olmasa bizde ne isi varmis. Istemiyorum ben sakat oyuncu falan artik. Orayi genclerle doldursunlar. En azindan ileri dogru yatirim olur.

gencleri yedekte curutelim sonra girip iki hata yapsin yuhlansin ohhh ne guzel

+4 icin kewell gibi 2 adam daha bulsak keske

Geri
Üst Alt