Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.616
- 4.497
- 1.328
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlam olsa gelmesiyle havaya uçarım. Bu toprakların gördüğü en klas orta sahalardan biriydi. Keşke gelse ve sakatlanmasa.
Lemina mı iyidi ?bizim Galatasaraylı arkadaşlar ortasaha görmeye görmeye leminayı klas oyuncu sanıyor
Verimsiz olması iyi ve yeteneklerini gösterimiyor demektir. Emre mor da çok yetenekli ama verimsiz.iyi ve aşırı yetenekli topçu, ne kadar verimli olduğu ayrı konu ama sağlıklı olsa her türlü isterim ben
Leminaya kadavra demeni yakıştıramadım.romantizmi bırakalım. Kadavra istesek TIP fakültesinde 50-100b e alırız.
ne demem hoşuna giderdi?Leminaya kadavra demeni yakıştıramadım.
Lemina yı beğenmiyor muydun topçudan anlamadığını düşünürüm.ne demem hoşuna giderdi?
Verimsiz olması iyi ve yeteneklerini gösterimiyor demektir. Emre mor da çok yetenekli ama verimsiz.
Kadavra diyorum. Sakat topçu istemiyorum artık.Lemina yı beğenmiyor muydun topçudan anlamadığını düşünürüm.
La olum adam sahaya bırakıyordu en son, zor yetişti tuvalete.Hikayaye Devam Edilmeli..
![]()
Toparladı reis son 2 senede..La olum adam sahaya bırakıyordu en son, zor yetişti tuvalete.
32 lig maçıToparladı reis son 2 senede..