#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse gelmeyecekse bu hiç gelmesin. Kimsede kusura bakmasın bacağını tutup çıkmasını izlemek istemiyorum. Maç içinde de bir boha yaradığını görmedim zaten neden bu kadar sevildi anlamıyorum bizim taraftarda acayip yani

Transfer sürecini uzatan o Uruguaylı orta saha yerine bizi bekleyen Lemina'yı almalızı.Lig başlıyo daha o orta sahanın yok Valencia'ya mı gitsem yok Sampdoria'ya mı gitsem deyip bizi 3. kulüp seçeneği yapmasına artık Lemina'yı alarak bi dur diyelim derim..
FYhY9iEWQAAnKjJ

Transfer sürecini uzatan o Uruguaylı orta saha yerine bizi bekleyen Lemina'yı almalızı.Lig başlıyo daha o orta sahanın yok Valencia'ya mı gitsem yok Sampdoria'ya mı gitsem deyip bizi 3. kulüp seçeneği yapmasına artık Lemina'yı alarak bi dur diyelim derim..
FYhY9iEWQAAnKjJ
lemina.jpg

Takiminda yedek oyuncu olarak sezona basladi. Ondan öteye gitmesi zor. 10 milyonun üstünde herifler ilk 11 oynuyor.

Satamadilar.

Takiminda yedek oyuncu olarak sezona basladi. Ondan öteye gitmesi zor. 10 milyonun üstünde herifler ilk 11 oynuyor.

Satamadilar.
3.hafta kirmizi kart görüp 3 mac ceza almis. ligde tek 90 dakikasi var ama hocasinin gözüne girip ilk 11 oyuncusu olmus ben bunu yazdiktan. ne zaman sakatlanacagi hakkinda yorum yapmak zor ama beka beka'nin kendisini kesememesi ilginc.

Sezonun ikincl yarısını yüksek ihtimalle Wolwes'ta geçirecek.

Satamadilar.
Klasik karaktersiz Murhan eseri, bir boktan çakma, sevmediğin oyuncuya bok at. 11 oynayınca da ilginç falan yaz.

Sergioyla Mertens'e de aynı şekilde bok atıyordu; utanmaz herif.

Bu herif sakat olmasa Wolves bile onun için küçük bir kulüp kalırdı..

Kronik denilen sakatlığı en son 3 sene önceymiş.Darbeye bağlı sakatlıklar da ise 2 yıl önce 1 ay oynayamamış.En son Lyon maçında yine darbeye bağlı sakatlanmıştı.Risk etmediler 2 maçta da.Şimdilikte pek 1 sakatlığı bulunmuyo..

Kronik denilen sakatlığı en son 3 sene önceymiş.Darbeye bağlı sakatlıklar da ise 2 yıl önce 1 ay oynayamamış.En son Lyon maçında yine darbeye bağlı sakatlanmıştı.Risk etmediler 2 maçta da.Şimdilikte pek 1 sakatlığı bulunmuyo..
Ne zaman Carsamba Pazar oynasak sakatlanmisti. Bence harika bir oyuncuydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt