- 27 Ocak 2010
- 137.299
- 103.088
- 5.648
closed
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira'nın da son sezonu dakika olarak ortalaması 72 reis o da soru işareti bana göre önceki senesinde de kötüydü.Lemina ona göre son 2 sezonu iyi..32 lig maçı
son senesinde 80 dakika ve üstü 8 maçta oynamış
70 dakika ve üstü 15 maç.
Torreira'nın sabıkalı bir sakatlık geçmişi var mı?Torreira'nın da son sezonu dakika olarak ortalaması 72 reis o da soru işareti bana göre önceki senesinde de kötüydü.Lemina ona göre son 2 sezonu iyi..
Yok ama dakikaları böyle son 2 sezonuna göre 2'sinin..Torreira'nın sabıkalı bir sakatlık geçmişi var mı?
son sezonuna baktım sadece(lig maçları; Lemina ile aynı şeye baktım)Yok ama dakikaları böyle son 2 sezonuna göre 2'sinin..
Ben genel maçlarına baktım reis maç ortalamasına..son sezonuna baktım sadece(lig maçları; Lemina ile aynı şeye baktım)
Toplam 31 maç: 1 sarı kart cezası, 1 kırmızı kart cezası var.
70 dakika üzeri 22 maç
80 dakika üzeri 18 maç
Maç ortalaması yanıltabilir. Torreira, Amrabat ile beraber forma yarışındaydı o bölgede.Ben genel maçlarına baktım reis maç ortalamasına..
Önceki sezonu da sıkıntılı reis görüşüne saygı duyarım ama ben Lemina'nın gelmesi taraftarıyımMaç ortalaması yanıltabilir. Torreira, Amrabat ile beraber forma yarışındaydı o bölgede.
Amrabat 23 lig maçına çıkmış
sahaya doldurursa kapışırız seninleÖnceki sezonu da sıkıntılı reis görüşüne saygı duyarım ama ben Lemina'nın gelmesi taraftarıyım![]()

Güçlerimizi Umut'a karşı uygulayalım derim reissahaya doldurursa kapışırız seninle![]()