#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar da gol atamaz. gol atabilen o.s. görebilecekmiyiz acaba ömrümüzün kalanında. o kdr adam aldık son senelerde ve en golcü o.s heralde ömer bayramdı.
Bize sağ beke Tavernier sol kanada Ricardo Horta bile gelse kısır bir sezon geçirme potansiyelleri var. Kulüp cünüp.

Nice Avrupa'ya gidemezse takımdan ayrılmak ister.Tam fırsat transferi olur..

Ne zaman carsamba Pazar oynasa sakatlandi. Ona gore transfer etmeliyiz

Evet biz de Avrupa'da olmayacağımız için alabilen için iyi transfer.
Oyuncunun açıklamaları var uzun yıllar Galatasaray'da forma giymek istiyorum diye renktaş.Nice son maçta kazanırsa ve rakibi de kazanamazsa Avrupa'ya gidiyolar.Diğer takıma göre daha avantajlılar..

2,4 Milyon brüt maas aliyormus. 1,3-1,4 civari net. 1,7 ve mac basi 10 bine sicak bakiyorsa gelsin. 30 mac yapsa 2 milyon almis olur.

Oyuncunun açıklamaları var uzun yıllar Galatasaray'da forma giymek istiyorum diye renktaş.Nice son maçta kazanırsa ve rakibi de kazanamazsa Avrupa'ya gidiyolar.Diğer takıma göre daha avantajlılar..
Evet ben de hatırlıyorum ama tekrar piyasa yapması için Avrupada oynamalı, bizi tercih etmez sanmıyorum.

Gel yarım kalan hikayeyi tamamlayalım

1654891761197.webp

Hep 'overrated' olarak gördüm. 6 için risk analizinden uzak, en formda haliyle bile saçma sapan top kayıplarıyla takımın canına okuyan; 8 için yetenekleri kısıtlı biri...Bizdeki haliyle, birkaç tackle, birkaç popülist demeciyle göz boyamaktan öteye gidememiş futbolcudur...

Hep 'overrated' olarak gördüm. 6 için risk analizinden uzak, en formda haliyle bile saçma sapan top kayıplarıyla takımın canına okuyan; 8 için yetenekleri kısıtlı biri...Bizdeki haliyle, birkaç tackle, birkaç popülist demeciyle göz boyamaktan öteye gidememiş futbolcudur...
Bizdeki problemi sakatligiydi. Adamin en iyi yaptığı şeyde baskı altında iken, arkası dönük topu defanstan alıp, pres yapan oyuncuyu gerek fizikle gerekse driblingle geçip, takımı ayağa kaldirmasiydi. Bu şekilde oynayabilen oyuncularımız bir elin parmağını geçmedi. Çok uygun sartlarda yeniden takımda görmek isterim.

Bizdeki problemi sakatligiydi. Adamin en iyi yaptığı şeyde baskı altında iken, arkası dönük topu defanstan alıp, pres yapan oyuncuyu gerek fizikle gerekse driblingle geçip, takımı ayağa kaldirmasiydi. Bu şekilde oynayabilen oyuncularımız bir elin parmağını geçmedi. Çok uygun sartlarda yeniden takımda görmek isterim.
Hiç istemem, uzak olsun. Hep yaptığı baskı altındayken riskli çalım-pas denemeleri, o mevkiinin oyuncusunun en yapmaması gereken şeyler. Defans/defansif orta saha oyuncusu topla oynarken, topu karşısındaki oyuncunun müdahale edebileceği mesafeden uzak tutmak mecburiyetindedir, rakip oyuncu topa dokunduğu anda sıçtığının resmidir!..Buna dair en iyi örnekler Ujfalusi, Fernando ve Nzonzi' dir mesela...

8 numarada zaten yapamaz; hiç konuşmayalım bile. Dripling dediğin de önünde bomboş alan bulduğunda; önü kapandığında direkt :poop:

Dünya da başka oyuncu kalmamıştı elin müzmin sakatını başımıza sırf iki ergen tipinden hoşlandı diye geri mi getirelim

Vizyonunuza turşu sıksınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt