- 26 Kasım 2012
- 185.602
- 258.286
- 5.998
Seri lemina berkan.
Bi elamet geldi vuuuv
bunlar da gol atamaz. gol atabilen o.s. görebilecekmiyiz acaba ömrümüzün kalanında. o kdr adam aldık son senelerde ve en golcü o.s heralde ömer bayramdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri lemina berkan.
Bi elamet geldi vuuuv
Evetbunlar da gol atamaz. gol atabilen o.s. görebilecekmiyiz acaba ömrümüzün kalanında. o kdr adam aldık son senelerde ve en golcü o.s heralde ömer bayramdı.
Bize sağ beke Tavernier sol kanada Ricardo Horta bile gelse kısır bir sezon geçirme potansiyelleri var. Kulüp cünüp.bunlar da gol atamaz. gol atabilen o.s. görebilecekmiyiz acaba ömrümüzün kalanında. o kdr adam aldık son senelerde ve en golcü o.s heralde ömer bayramdı.
keske Mursatım keskeNice Avrupa'ya gidemezse takımdan ayrılmak ister.Tam fırsat transferi olur..
Evet biz de Avrupa'da olmayacağımız için alabilen için iyi transfer.Nice Avrupa'ya gidemezse takımdan ayrılmak ister.Tam fırsat transferi olur..
Oyuncunun açıklamaları var uzun yıllar Galatasaray'da forma giymek istiyorum diye renktaş.Nice son maçta kazanırsa ve rakibi de kazanamazsa Avrupa'ya gidiyolar.Diğer takıma göre daha avantajlılar..Evet biz de Avrupa'da olmayacağımız için alabilen için iyi transfer.
Evet ben de hatırlıyorum ama tekrar piyasa yapması için Avrupada oynamalı, bizi tercih etmez sanmıyorum.Oyuncunun açıklamaları var uzun yıllar Galatasaray'da forma giymek istiyorum diye renktaş.Nice son maçta kazanırsa ve rakibi de kazanamazsa Avrupa'ya gidiyolar.Diğer takıma göre daha avantajlılar..
Bizdeki problemi sakatligiydi. Adamin en iyi yaptığı şeyde baskı altında iken, arkası dönük topu defanstan alıp, pres yapan oyuncuyu gerek fizikle gerekse driblingle geçip, takımı ayağa kaldirmasiydi. Bu şekilde oynayabilen oyuncularımız bir elin parmağını geçmedi. Çok uygun sartlarda yeniden takımda görmek isterim.Hep 'overrated' olarak gördüm. 6 için risk analizinden uzak, en formda haliyle bile saçma sapan top kayıplarıyla takımın canına okuyan; 8 için yetenekleri kısıtlı biri...Bizdeki haliyle, birkaç tackle, birkaç popülist demeciyle göz boyamaktan öteye gidememiş futbolcudur...
Hiç istemem, uzak olsun. Hep yaptığı baskı altındayken riskli çalım-pas denemeleri, o mevkiinin oyuncusunun en yapmaması gereken şeyler. Defans/defansif orta saha oyuncusu topla oynarken, topu karşısındaki oyuncunun müdahale edebileceği mesafeden uzak tutmak mecburiyetindedir, rakip oyuncu topa dokunduğu anda sıçtığının resmidir!..Buna dair en iyi örnekler Ujfalusi, Fernando ve Nzonzi' dir mesela...Bizdeki problemi sakatligiydi. Adamin en iyi yaptığı şeyde baskı altında iken, arkası dönük topu defanstan alıp, pres yapan oyuncuyu gerek fizikle gerekse driblingle geçip, takımı ayağa kaldirmasiydi. Bu şekilde oynayabilen oyuncularımız bir elin parmağını geçmedi. Çok uygun sartlarda yeniden takımda görmek isterim.
Ayırsa da kader bizi yüreğimizde izlerin var