Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.012
- 10.499
- 2.223
Full 2. Yarı oynasada haklı yorum
İstatistikler çok iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nazarimda , kendisi , -sara ve osimhen disinda-orta saha dökülürken toreira ve sarayla tüm sezonu oynayabileceğini düşündüğünü sanmıyorum hocanın. gayet iyi transfer. aksam da oynamalı.
Yok la öyle bir şey dedi ben mi kaçırdım dedimSaha ortasında kendi takım arkadaşıyla didişen, yardımcı ant ile kafa kafaya gelen adamın istenmemesi çok doğal 1 durum olurdu fakat öyle bir açıklaması yok hocanın.
Lemina ve hoca arasında 1 sorun olacağını da sanmıyorum. doğru zaman gelince oynar
Herif orada işin içine biraz ironi katıyor, bu kadar dümdüz olmayın yavLemina kadro dışıydı. İdman yapmıyordu. Nelsson her idmanda yer alıyordu
Algı yapmayın ulan
Kadrodışıydı da idman yapmıştır yav. Bize gelmeden 1.5 ay önce oynuyordu zaten. Hazır olmadığını sanmıyorumLemina kadro dışıydı. İdman yapmıyordu. Nelsson her idmanda yer alıyordu
Algı yapmayın ulan
İroni mi. Bu kadar polyanna olmayın yaw. Dümdüz öyle düşünüyo işteHerif orada işin içine biraz ironi katıyor, bu kadar dümdüz olmayın yav
Bu haliyle bile takımın fiziksel anlamda Cuesta ve Ahmed ile birlikte en hazır ismi olabilir
Galiba takımdan ayırmış hocası öyle bişey görmüştüm.Kadrodışıydı da idman yapmıştır yav. Bize gelmeden 1.5 ay önce oynuyordu zaten. Hazır olmadığını sanmıyorum
Bireysel yapıyordu. Takımın yanına sokmamış hocasıGaliba takımdan ayırmış hocası öyle bişey görmüştüm.
Onu yapmak artık yasak deniyordu sanki futbolda ama her türlü idmanını yapmıştır zaten kulüpteGaliba takımdan ayırmış hocası öyle bişey görmüştüm.
bireysel ant tırt 1 durum knk.Bireysel yapıyordu. Takımın yanına sokmamış hocası