#99 Mario Lemina

Onurumuzu gururumuzu hatta belkide şampiyonluğumuzu kurtardı seni transfer ettiren bu büyük taraftarada helal olsun avrupa listesine seni değilde 8 milyonluk garson kılıklı çöpü yazanada yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rize maçında ve bu maçta olmasaydı ne rize maçını kazanırdık ne bugün puan alırdık. Şampiyonluk hamlesi oldu. Bizim asıl sorunumuz stoper değilmiş, orta sahada atletik bir oyuncuymuş. torreira'nın da nasıl bir düşüşte olduğunu gösterdi.

Son düzenleme:
iki maçım da 0-0 bitti diyor adam üzülmüş ben de çok üzüldüm valla lemina'nın üzüldüğünü görünce

Senelik 5 istese haklıymış. Bu adamı korumak lazım. Gidip kupa maçında oynatmayalım

Bu 99 numara bayağı bereketli çıktı! Bu numarayı giyenler canavar gibi oynuyor.

Abi doyamadık doyamıcaz ya. Yaza kadar anca bu haliyle izleriz seneye OB içine şeyapar bu adamın. Sonra da zaten 33 yaş yeni hoca falan derken yavaş yavaş tükenir. Püh allakahretmesin yaw

Ebelerini şey etti yalısporluların. Lemina'dan bi tane de hücumda olsa kazanmıştık

Bizim antreamanlarla 2 aya yürüyecek hali kalmaz
Yahu reis yapmayın etmeyin.Hala antreman metodu kondisyoner falan mazeretlerini bırakalım.Adam bir ay antreman görmemiş oynamamış..
Kalite abi kalite.Bunun başka açıklaması yok.
Hırs teknik top hakimiyeti o fiziğe rağmen hızı…
Biz eldeki oyuncuları çok abartıyoruz.
Biz oynayan takımız.Sürekli kapanan takımlara karşı oynuyoruz.Ona göre transfer yapacaksın.
Barış dar alanda top kaybı makinesi gibi.Tercihler felaket.Sallai düz adam..Mertens bitik.Adam koşamıyor.orta yapmaktan başka iyi yaptığı bir iş yok.
Bu adamlar tabiki kötü değil.Ama oynadığımız oyunda daha farklı adamlar lazım.Abi adam eksiltmezsen,pas tekniğin kötüyse,top hakimiyetin kötüyse nasıl baskı kuracaksın.Yahu taıkımda çalımı geçtim boşluğu bulup öne doğru giden bir tane adam yok.Rakibin dengesini nasıl bozacağız.Yahu şu maçtaki istatistikler rezalet.Adamların tek iyi noktası kaliteli defans oyuncularıyla takım savunmasını çok iyi yapmaları.Apışıp kaldık.

Osimen gibi bir adamı harcıyoruz arkadaş.Olacak iş değil.

şu adam gibi sahada 2-3 tane topçumuz olsa maçı kazanırdık işte

Lemina söylentileri ciktiginda ben baya karsi cikmistim. Hatta twitterdan 2-3 admine de sövmüştüm. Gelinen noktada haksiz oldugum ortaya çıktı ilginç

Trioda ki 3 mankafa korner pozisyonuna penalti diyerek algı yapıyor şuan

Son dakika Arabistan'a transferinin yatıp bize gelmesi... Tarihin seyrini değiştirecek belki de.

Geri
Üst Alt