#99 Mario Lemina

Aslansin lemina sene basindan beri seni bosuna istemiyordum

Bu takima senin gibi kral topcular lazim

Kardes kusura bakma aklimda ilk geldigindeki sakatlik durumlari ve sezon sonu oynamamaktaki israrin kalmis. Gunu kurtardigin icin tesekkur ederiz. Prime Donk gibi savastin.

Makine gibi, son dakika müthiş depar, topun kaybı Ahmed'e yazar her maç aynı hata yapılmaz.

İlk maçında da dedim adam hazır değil hikaye bizde olup olacağı en diri seviyede birkaç haftaya diğerleri gibi yürür sonra su kötü bu kötü bu adamları hazır edemeyen adam kötü.

Galatasaray taraftarının zorla yaptırdığı kaçıncı transfer acaba bu şöyle geçmişe bakınca hakikaten taraftarın müdahale Edip takımı kurtardığı emsal transferlerden biri diyebiliriz

Kaçıncı maç takıma ayak uydurur acaba, yazık olacak adamın şu fiziğine oyununa.

Slav sevdiğini hiç bilmiyordum yiğidim. Kostic ile Tadic i metresi eyledi.

Ben toreira ile uyumlarini begendim onlerine mertensin genc halini bulup koymak lazim

Oyle siradan oyuncularla olmuyor leminanin onune en az onun kalitesinde adam lazim ne o oyle kuaforden cikip maca gelen oyuncular ya

taraftarın zorla aldırdığı topçu. okan yada yönetim istemiyordu resmen taraftar baskısıyla aldılar. bu da demek oluyor ki taraftar okan ve yönetimden çok daha iyi biliyor transfer işlerini.

Aslan gibi savaştı. Kaçak dövüşen topçularımıza da ders olsun

Cuesta yerine 50 defa yazilirdi avrupa listesine.

Geri
Üst Alt