#99 Mario Lemina

kesik yemesi gerekiyor. beni nasılsa taraftar aldırdı diyerek salamaz. formanın ve hocasının kıymetini bilmesi gerekiyor.

Okan bunu bile bitirdi

Yav sanki tanimadimiz bilmedigimiz topcu gibi yorum yapiyorsunuz her futbolcunun arada kotu oynadigi mac olur , Lemina tas gibi oyuncu

Kötü oyununa devam ederse okan buruk aldırdı der geçeriz

Ben aldırdım diye üstüne basa basa söylemişti

Dobarlan kardeş.

Seni istemeyen Okan'ın eline koz verme.

Bence morata'nın dönüşü ile klasik 3'lü oynamalıyız merkez stoper Lemina olarak. Defanstan top çıkarmada Davinson ve Lemina baya elimizi rahatlatır. Frakowski Barış kanat bekler, Yunus serbest forvet arkası olarak hücumdaki kısırlığı çözeriz.

🌙

Davinson Lemina Abdkerim

Frank Torreira Sara Barış

🐬

Morata Osimhen

Bu adamdan bir Paredes çıkmaz; merkezdeki 'savruk' luğunu gelmeden önce de vurgulamıştım. Yine de bu maliyet ve sözleşme süresiyle transfer edilmesinden memnunum, hoca kullanmayı bilirse ciddi katkı sağlayacaktır.

Mevcut kadro yapısı içinde Torreira-Sara ikilisinden biri yerine değil de öncelikle üç stoperden biri olarak yer almalı; sağ yahut merkez stoper yani.

Hoca değişik kafa yapısına sahip. Üçlü defans ile oynamak, çift forvetle çıkmak için katlanılabilecek bir olgu imiş gibi davranıyor. Oysa üçlü tercih eden TD lerin çoğu 3-4-2-1/3-4-3 oynatır.

Başta Frank ve Lemina olmak üzere, Eren, Barış, Yunus, Torreira, Sara, Sallai, hatta Kaan üçlüde daha iyi performans gösterecek oyuncular; geriye ne kaldı ve dörtlü ile çok mu güven veren, tatmin edici futbol oynatabiliyor zaten?..

Adam taş gibi topçu. Öncelikle herkes bunu bellesin. Asıl sorun şu: mevki karmaşası var ortada. Torrik de 6 gibi geriye gelip oyun kurmaya çalışıyor lemina da o zaman bağlantı yapacak 8 numara olmuyor sara geliyor forvete servis yapacak eleman yok. Toreira 8 e adapte edilmeli. 6 numara lemina olmalı. Burada Torrik uzun süre 6 numara oynadığı için biraz geçiş süreci olacak. Yoksa lemina taş gibi 6 numaradır. Ha her topçu her maç yüzde yüzü ile oynayamaz. Rizede ipten aldı ifb maçında ipten aldı daha napsin.

Tepkileri haklı buluyorum, Lemina gelmese Rize ve Fb'ye muhtemelen yenilecektik ve şu an şampiyonluk beklentisi falan kalmayacaktı.

Şu an hala acaba diyorsak o iki kırılma maçında kendisinin katkısı büyük, tabii bu belirsizlik de can sıkıcı, hiç gelmese direkt kaybedip bu belirsizliği yaşamayacaktık, sezon bitti önümüze bakalım diyecektik.

Adam taş gibi topçu. Öncelikle herkes bunu bellesin. Asıl sorun şu: mevki karmaşası var ortada. Torrik de 6 gibi geriye gelip oyun kurmaya çalışıyor lemina da o zaman bağlantı yapacak 8 numara olmuyor sara geliyor forvete servis yapacak eleman yok. Toreira 8 e adapte edilmeli. 6 numara lemina olmalı. Burada Torrik uzun süre 6 numara oynadığı için biraz geçiş süreci olacak. Yoksa lemina taş gibi 6 numaradır. Ha her topçu her maç yüzde yüzü ile oynayamaz. Rizede ipten aldı ifb maçında ipten aldı daha napsin.
Ben de 6 tor oynası in Lemina biraz daha gücünü desteklesin diyorum

Ben bir futbol takımını arabaya benzetirim. Her futbolcu da arabanın bir parçasıdır.

Bana göre Lemina dünyanın en iyi el frenidir.

durun durun hemen tepki vermeyin. dünyanın en iyi freni doğru eğer skoru aldıysanız takımı güvenli bir şekilde 3 puanda tutabilir Ama-

-Ama işte galatasarayın gerçekten bir el frenine ihtiyacı var mıydı?? neden 1-0 da skoru tutmaya çalışalım ki, 2-3 hatta 4. golü atıp el frensiz takılmak varken?

işte bu durum benim kanıma dokunuyor

Lemina boklanmaya başlamış
Adam hem stoperleri üçlesin hem ileri çıkıp içeri kat etsin değil mi ?
Kısır oyunun suçu Lemina da mı?

Geri
Üst Alt