Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
PROFESÖRLER TEŞHİSİ KOYMUŞ
AYNEN AYNEN EN İYİ SİZ BİLİRSİNİZ DEĞİŞİKLER
AYNEN AYNEN EN İYİ SİZ BİLİRSİNİZ DEĞİŞİKLER
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw yorum yapma artıkkesik yemesi gerekiyor. beni nasılsa taraftar aldırdı diyerek salamaz. formanın ve hocasının kıymetini bilmesi gerekiyor.
polis olduğunu öğrendiğimden beridir senden uzak durmaya çalışıyorum ama özellikle beni kışkırtıyorsun yeter artık napayım yazmayıp?yaw yorum yapma artık
Mantıksız yorumlara myc getirilmesi gündeme gelmeliYav sanki tanimadimiz bilmedigimiz topcu gibi yorum yapiyorsunuz her futbolcunun arada kotu oynadigi mac olur , Lemina tas gibi oyuncu
Bende duydum sahil polisiymis. Bikinili kızları koruyormuşpolis olduğunu öğrendiğimden beridir senden uzak durmaya çalışıyorum ama özellikle beni kışkırtıyorsun yeter artık napayım yazmayıp?
Ben de 6 tor oynası in Lemina biraz daha gücünü desteklesin diyorumAdam taş gibi topçu. Öncelikle herkes bunu bellesin. Asıl sorun şu: mevki karmaşası var ortada. Torrik de 6 gibi geriye gelip oyun kurmaya çalışıyor lemina da o zaman bağlantı yapacak 8 numara olmuyor sara geliyor forvete servis yapacak eleman yok. Toreira 8 e adapte edilmeli. 6 numara lemina olmalı. Burada Torrik uzun süre 6 numara oynadığı için biraz geçiş süreci olacak. Yoksa lemina taş gibi 6 numaradır. Ha her topçu her maç yüzde yüzü ile oynayamaz. Rizede ipten aldı ifb maçında ipten aldı daha napsin.