#99 Mario Lemina

Kicimizi yirttik, 2 yildir bu takima 6 numara sart diye. Allah gonlumuze gore verdi, en iyisi geldi. Iyi ki geldi. Nasil da duzeldi oyunun havasi. Okan hocaya selam olsun.

Oynadığı dakikalarda ne kadar pozisyon verdik kaç gol yedik açıp bakalim. Zorla aldirildı, bjk maçından sonra totolar tutuşunca da oynatilmak zorunda kalındı. Her mac ekstra oynamak zorunda, en ufak sallantida kenara çekilip ahmedine yer açılır.

Okan orta sahanin önemini kavramistir umarim artik

Adam sahanin her yerinde basiyor, ikili mücadele vermiyor, dönen toplari topluyor

Sayesinde daha iyi baski kurabiliyoruz rakibe

Orta sahan kadar takimsin, Okan bunu kafasina kazimali artik

Kiralık oynadığı dönemde almayan haindir yazmıştım başlığına. Gerçekten çok ekstra bir herif ve aidiyeti de yüksekti. O sezon falcao andone vs sakatlıklarının da etkisiyle çok yangını yapılmadı çünkü 15 maç falan da Lemina kaçırmıştı. Hazır da gelmedi sezon başı diye hatırlıyorum. Sonuçta çok kovalanmadı o dönem. Devre arasında en çok sevindiğim transfer oldu doğal olarak ve şampiyonluk hamlesi olacak gibi görünüyor.

Tabii potansiyeline ulaşamamış bir yetenek olarak kalacak kendisi ancak bu hali bile çok fark yaratıyor.

Taraftar yangını sayesinde şampiyon olacağız...

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wolves'da nasıl bir role evirdiler bilemiyorum ama FT dönemindeki Lemina'dan farklı bir tarzda oynuyor şu an. O zaman daha çok topu kullanma kabiliyeti ve topla mesafe katedebilmesiyle öne çıkıyordu ama şu an tam olarak emniyet sibobu olarak takılıyor.
Bizim kullanma biçimimizden kaynaklı mı, yoksa yaş aldıkça bu tarza mı evrildi takip edenler daha iyi bilir.
Ama Sara-Lemina-Torreira 3'lüsü birbirini tamamlayan, uyumlu ve rolleri oturmuş gözüküyor. Seneye Sara'dan beklentim çok daha fazla o yüzden. Hiç bozmaya gerek yok. Şu adamları ekonomik kullanabilmek için rotasyona Eyüp Aydın dahil edilsin ve güvenilir performans verebilecek, yeterli sayıda oyuncular alınsın, başka bir şeye gerek yok. Bu üçlüden olur arkadaş. @Suat Kara

Zorla aldırdık iyiki yapmışız

Okan bu adami Bjk macinda oynatsaydi su an hem namaglup hem de 4-6 puan fark olacakti fb ile aramizda.Oynadiginda Torreira’nin ne kadar rahatladigini ve cok daha iyi oynadigini gormemek icin kör olmak lazim.Cok iyi bi firsat transferi oldu bizim icin Eren ile birlikte .Boyle devam aslanim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt