Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.087
- 5.813
- 1.513
Underrated hak ettiği ilgiyi görmüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ocakta Lemina tipi bir adam şart oğlu şartCok iyi ama cok kostugundan dolayi 90 dakikayi zor kaldiriyor. Sezon daha uzun ne yapacagiz merak ediyorum.
Öyle birşey yok Liverpool maçı üstüne Tjk maçında taş gibi kaldırdı üstüne MTde gitti oynadı.Cok iyi ama 90 dakikayi zor kaldiriyor. Sezon daha uzun ne yapacagiz merak ediyorum.
Genc bir oyuncu bulmak lazim o bolge icin, en azindan Ocak ayina kadar boyle devam etsin sonrasina bakariz.Ocakta Lemina tipi bir adam şart oğlu şart
Galiba baldırını tuttu bir ara herhalde hiç risk etmeyelim dediler çıkarttık. Ben bir korktum sakatlık mı vs diye İlkay üstüne.Öyle birşey yok Liverpool maçı üstüne Tjk maçında taş gibi kaldırdı üstüne MTde gitti oynadı.
EPLde sürekli oynayan adamı ısrarla şu argümanla boşa çıkarmaya son verelim.
Yerine giren Sara adım atamıyordu diri girmesine rağmen.
Evet kendi çıkmak istedi kaydığı pozisyondan sonra. 70ten sonra herkes bitti zaten baldırları tutup, yine ekstra eforu önden harcayıp sonda bittik.Galiba baldırını tuttu bir ara herhalde hiç risk etmeyelim dediler çıkarttık. Ben bir korktum sakatlık mı vs diye İlkay üstüne.
Yorgunluk belirtisi cikmadan onceki dakikalarda bariz gozukuyordu, yarin tekrar Milli maclar icin gidecek oradan da ekstra maclari var daha. Ben uzun vadede surekli 3-4 gunde mac temposunu kaldirabilecegi konusunda emin degilim. Buradaki antrenman temposu zaten EPL'deki ile bir tutulmaz belki orada daha iyi calistiriyorlardi.Öyle birşey yok Liverpool maçı üstüne Tjk maçında taş gibi kaldırdı üstüne MTde gitti oynadı.
EPLde sürekli oynayan adamı ısrarla şu argümanla boşa çıkarmaya son verelim.
Yerine giren Sara adım atamıyordu diri girmesine rağmen.
Sürekli oynamıyor zaten ama bugün çıkmasının yorgunlukla ilgisi yok.Yorgunluk belirtisi cikmadan onceki dakikalarda bariz gozukuyordu, yarin tekrar Milli maclar icin gidecek oradan da ekstra maclari var daha. Ben uzun vadede surekli 3-4 gunde mac temposunu kaldirabilecegi konusunda emin degilim. Buradaki antrenman temposu zaten EPL'deki ile bir tutulmaz belki orada daha iyi calistiriyorlardi.
Ben yerine oyuncu istemiyorum yani kalitesinden memnunum onu demek istiyorum , ama benzer profilde genc lazim olabilir en azindan yedek oldugunda problem cikartmayan tarzda bir isim lazim ve Lemina yoruldugunda veya oyundan dustugunde yerine alternatif olur bu sekilde.Sürekli oynamıyor zaten ama bugün çıkmasının yorgunlukla ilgisi yok.
Yerine de benzer ve genç bulma fikri bence sadece kağıt üstünde geçerli. Hem çok iyi top çalıyor hem çok güçlü hem de çok teknik.