A Milli Futbol Takımı'nın İskoçya ve Çekya Maçlarının Aday Kadrosu Açıklandı

Ülkede bu futbol ortamı varken, böyle yanlı hakemler ve federasyon varken inşallah hiç bir turnuvaya katılamayız.

sokacam bu Arda yağlamasına medyanın

Tamam cok yetenekli ama 17 yasindaki cocuk icin de iyi degil ülkedeki bu yaklasim aslinda. Bizim yerliler zaten mental olarak stabil degiller, her seyden cok cabuk etkileniyorlar.

Mesela Almanya'daki Moukoko Dortmund ile 58 maca cikti (Arda'dan hem mac hem süre olarak 2 kat daha fazla) ama daha simdi ilk defa A Milli Takima cagriliyor. Bu da muhtemelen sirf Werner sakatlandi diye. Hem de adamlarda daha stabil bir Milli Takim yapimi olmasina ve forvet eksikligi olmasina ragmen bu kadar beklediler.

puhaahha kadroya gümledim ali koc iyi yalvarmis

Kadroya alinmayan isimler:

Bünyamin Balci
Caner Erkin
Güray Vural
Serdar Aziz
Ravil Tagir
Kaan Ayhan
Abdülkerim Bardakci
Okay Yokuslu
Mahmut Tekdemir
Soner Dikmen
Salih Ucan
Abdülkadir Ömür
Yusuf Yazici
Efecan Karaca
Serdar Gürler
Halil Akbunar
Umut Nayir

Bunların milli takımda yaralı parmağa işediğini görmedim hiç

Ancak çok da anormal değil. Bizden zaten Kerem dışında bir Abdül alınabilirdi hani onu da söylemek lazim. Solbek kim var bakmadım aday kadroya belki ihtiyaca göre Emre ya da Kazım bunun dışında yerli kalitemiz benze geride. Kerem Yunus Barış Kazım Emre Abdül ve Okan. Yani bunlardan kimi alsalar derseniz Kerem ve Abdül derdim bende. Belki de solbek alternatifi dediğim gibi. Emir, Mete vs zaten yetersiz henüz yani tecrübe anlamında. Ancak alınan bazı isimlerde komedi orası ayrı.

Keşke Kerem'i de çağırmasalardı.

bu milli takım benim milli takımım değil.furkan koçaklar,berk kızıldemirler oynayana kadar umrumda değil

Geri
Üst Alt