A Millî Takımımızın, EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu

Sol bek pozisyonunda Ferdi'ye biraz fazla güveniliyor ama önemli maçlarda iyi oynadığını hatırlamıyorum. Kendi kulübü senelerdir elit seviyede maça çıkmadığı için zaafları ön plana çıkmıyor hiç. Gerek derbilerde gerek milli takımdaki önemli maçlarda onun savunma zaafları pek konuşulmadı.

Okay disinda bence olumlu

Oguz aydin performansi ile hak etmisti evet ama oynadigi mevki de en az 3 oyuncu sayilir ondan önce gelen bu yüzden normal karsiliyorum

Can Uzun net kadro da olmaliydi, yazik oldu yav almanlar cok ugrasti, ona ragmen bizi secti, 2. bundesliga nin sezonun en iyi oyuncusu secildi ama kadrodan cikartiliyor. Ben daha ne diyim adalet 0.

Henüz 1 mac oynamis, bizimkiler salak, ulan mac oynatsaniza saglama alin isi, almanlar yine sulanir, kararini degistirirse sasirmam.

Yusuf napti da hak etti?

Okay ne alaka?

Rezillik

Milli takım uzun zamandır takım olamuyor. Kadro seçimi de uzun yıllardır kötü. Teknikdirektörlerinde bu seçimlerde fazla bi sözlerinin olduğuna inanmıyorum.

Can Uzun'un yerinde olsam alman milli takımını seçerdim bu karardan sonra. Böyle adaletsizlik olmaz.

Hamit Alntıntop un kadrosu iyi değil. Gruptan çıkamaz.

yusuf ve semih yerine can uzun olmaliydi

semih, bjk'dan gelecek tepkiler yüzünden alinmis net

yusuf bitik herif

Bertug, cenk tosun, yusuf yazici, abdükladir ömür, samet akaydin ne yapmista milli takimdalar aga??? Can uzun niye kadrodan cikarildi?
19 gol atmis adami almayip cenk tosun bertug yildirim kadroda tutuluyor. Sonra Almanyayi secince vay efendimm niye almanyayi secti vs vs

Bana kalsa ne Cenk'in ne de Semih'in Milli Takımda yeri yok.

Özellikle Semih'i öyle şişirdiler ki, forvet desen değil. Kanat desen önünde 3-4 adam var orada zaten. Bu sezon bütün büyük maçlarda yokları oynadı.

2016 ve 2020'ye göre en düşük beklentiye sahip olan milli takım. Bakalım ne yapacaklar.

Bana kalsa ne Cenk'in ne de Semih'in Milli Takımda yeri yok.

Özellikle Semih'i öyle şişirdiler ki, forvet desen değil. Kanat desen önünde 3-4 adam var orada zaten. Bu sezon bütün büyük maçlarda yokları oynadı.
Can Uzun kadrodan cikarilmasina ne diyosun

Forvet: Erencan Yardımcı, Enis Destan, Can Uzun

Kanat: Yusuf Sarı, Oğuz Aydın, Cengiz Ünder, Abdülkadir Ömür

Orta Saha: Salih Uçan, Ozan Tufan, Efkan Bekiroğlu, Berkay Özcan, Berkan Kutlu, Berat Özdemir, Aytaç Kara

Sol Bek: Yasin Özcan, Rıdvan Yılmaz, Eren Elmalı

Stoper: Serdar Saatçı, Emirhan Topçu, Emin Bayram, Cenk Özkaçar

Kadroya alınmayanların tam listesi. Stoperde Merih ve Samet'ten daha iyi oyuncuları götürmediler. Oğuz Aydın ve Can Uzun'a ayıp ettiler. Enis Destan bile düşünülebilirdi sanki.

@Mustafa Canaslan @Umut Işık @Suat Kara

Bence kadro iyi can yerine cenk alırdım ben de. Kadro zaten genç dolu bir de can uzuna gerek yok.

Forvet: Erencan Yardımcı, Enis Destan, Can Uzun

Kanat: Yusuf Sarı, Oğuz Aydın, Cengiz Ünder, Abdülkadir Ömür

Orta Saha: Salih Uçan, Ozan Tufan, Efkan Bekiroğlu, Berkay Özcan, Berkan Kutlu, Berat Özdemir, Aytaç Kara

Sol Bek: Yasin Özcan, Rıdvan Yılmaz, Eren Elmalı

Stoper: Serdar Saatçı, Emirhan Topçu, Emin Bayram, Cenk Özkaçar

Kadroya alınmayanların tam listesi. Stoperde Merih ve Samet'ten daha iyi oyuncuları götürmediler. Oğuz Aydın ve Can Uzun'a ayıp ettiler. Enis Destan bile düşünülebilirdi sanki.

@Mustafa Canaslan @Umut Işık @Suat Kara

Alınmayanlar üstekiler ise bence iyi kadro gidiyor. Olay kadro değil topçularım yetenekleri birbirine yakın aşırı yetenekler zaten turnuvaya gidiyor.

Olay hangi taktikle hangi mentalite ile maçlara çıkacağımız ve topçuları taktiklere ne kadar uyum sağlayacakları

Geri
Üst Alt