A Milli Takımın Aday Kadrosu Belli Oldu

serdar dursun
serdar aziz
caner erkin

bu yancilarin milli takimda ne isi var?

Doğukan Sinik boş bir topçu, Kuntz ne görmüş de almış anlamadım, A Milli takım seviyesinde değil.

Belçika gol kralı Deniz Undav’ı çağırmadıysak yanlış, çağırdıysak gelmediyse siyasi sebepler sebebiyle diyecek birşey yok tabi..

Yunus aslanım benım. Yeni sezonda parcaliyla show yapacaksin. Torrent kalirsa bayagi seviye atlar sever böyle oyuncuları hoca.

Doğukan Sinik boş bir topçu, Kuntz ne görmüş de almış anlamadım, A Milli takım seviyesinde değil.

Belçika gol kralı Deniz Undav’ı çağırmadıysak yanlış, çağırdıysak gelmediyse siyasi sebepler sebebiyle diyecek birşey yok tabi..

Yakin akrabalari sosyal medyada, Öcalan, PKK, Kurdistan ve YPG paylasimlari yapiyor. Kendiside o kafadan olabilir belki.

Kerem ile Yunus’u sağlı sollu oynatsın, şöyle bir keyifli olalım.

Bizimkileri oynatmazsanız seviniriz. 30 adam var işte bulun bir şekilde ilk 18 bizimkiler de bir temiz dinlensinler.

keremle cengiz harici is yapacak topcu yok

Ts yi pek takip etmiyorum dorukhan tsde oynamaya basladi mi

Enes bugün yine gol attı. Burak'tan daha formda bu sezon.

27 maç 13 gol.

Enesin tutunmasını çok isterim ben daha 24 yaşında
Kimse beğenmiyor ama şimdiye kadar bonservisine yaklaşık 28 Milyon € harcanmış bir topçu.

Ben sezon sonu yine transfer yapacağını düşünüyorum. 10+ gole ulaşan topçular La Liga içinde genelde rağbet görürler ve kolay transfer yaparlar. Bakalım kim alacak Enes'i.

serdar dursun
serdar aziz
caner erkin

??

Kimse beğenmiyor ama şimdiye kadar bonservisine yaklaşık 28 Milyon € harcanmış bir topçu.

Ben sezon sonu yine transfer yapacağını düşünüyorum. 10+ gole ulaşan topçular La Liga içinde genelde rağbet görürler ve kolay transfer yaparlar. Bakalım kim alacak Enes'i.
şu Serdar Dursun kazmasının yerine Belçikada oynayan ve gol Krallığında lider olan Deniz Undav'ı neden çağırmazlar anlam veremedim....yoksa Kadro beklediğim gibiydi...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt