- 26 Eylül 2012
- 118.729
- 66.931
- 4.818
Fb maçında da yokmuş..
Konya'nin puan alma ihtimali artar bu oynamazsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb maçında da yokmuş..
Enes var laligada 2 kere ayın futbolcusu seçildi çok formdaKadro aslinda iyi, en büyük eksik genc dinamik saglam bi forvet.
Şu üçünden ikisi fener'de bile yedekfenerliler kuduruyor çöp mhy,ozan,ferdi yok diye![]()
Doğukan Sinik boş bir topçu, Kuntz ne görmüş de almış anlamadım, A Milli takım seviyesinde değil.
Belçika gol kralı Deniz Undav’ı çağırmadıysak yanlış, çağırdıysak gelmediyse siyasi sebepler sebebiyle diyecek birşey yok tabi..
keremle cengiz harici is yapacak topcu yok
27 maç 13 gol.Enes bugün yine gol attı. Burak'tan daha formda bu sezon.
Kimse beğenmiyor ama şimdiye kadar bonservisine yaklaşık 28 Milyon € harcanmış bir topçu.27 maç 13 gol.
Enesin tutunmasını çok isterim ben daha 24 yaşında
şu Serdar Dursun kazmasının yerine Belçikada oynayan ve gol Krallığında lider olan Deniz Undav'ı neden çağırmazlar anlam veremedim....yoksa Kadro beklediğim gibiydi...Kimse beğenmiyor ama şimdiye kadar bonservisine yaklaşık 28 Milyon € harcanmış bir topçu.
Ben sezon sonu yine transfer yapacağını düşünüyorum. 10+ gole ulaşan topçular La Liga içinde genelde rağbet görürler ve kolay transfer yaparlar. Bakalım kim alacak Enes'i.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama PKK sempatizanı olduğuna dair söylentiler vardı.şu Serdar Dursun kazmasının yerine Belçikada oynayan ve gol Krallığında lider olan Deniz Undav'ı neden çağırmazlar anlam veremedim....yoksa Kadro beklediğim gibiydi...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi