A Milli Takım'ın Ukrayna ve İzlanda Maçları Aday Kadrosu Açıklandı!

misss cb kovsunda gelsin yuvasına imparatorumuz selçuk leşini kesip doğrasın göndersin oyuncu değişikliği için 50 tane gol yemeyi beklemesin <3
riekerink reyiz başarısız olursa işler artık onarılamaz noktaya gelirse çağırırırız imPARAtoru. yedek de beklesin eleman gerekirse göreve çağırırız.

Guzel.. ft-arda savaşı iyice kızışacaktır. FETÖ'den dolayı RTE'de ft'nin fişini çekmek için hazır bekliyor zaten. Yani ftcim yolun sonuna geldik, futbolumuzda kurduğun o barbar imparatorluk çökmüş durumda.

Yav her şeyi anladım da,neye dayanarak Fetöcü diyorsunuz bu adama?

Tv'yi bir actin FT hocamiz linc ediliyor. Dedim noluyor arkadas?

Sonra arda ve cetesinin kellelerinin alindigini okuyunca anladim. FT yumrugu masaya vurmus...

Bu is FT'nin istifasina gider. Ayrica medyada Arda >FT

Fenerlilerle takila takila Arda fb medyasini yanina almis. 3-4 sene sonra fb'de kostururken goruruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koca tamponuyla koşamaz artık.

Yav her şeyi anladım da,neye dayanarak Fetöcü diyorsunuz bu adama?

Fetöcü demedim, ancak fetö ilen en azından bir dönem "yakın" bir ilişki içerisinde olduğu aşikar. Her devrin adamıdır ft, güç kimde ise ona yanaşır. Bunları sen de en az benim kadar iyi biliyorsun sevgili kardesim.

Fetöcü demedim, ancak fetö ilen en azından bir dönem "yakın" bir ilişki içerisinde olduğu aşikar. Her devrin adamıdır ft, güç kimde ise ona yanaşır. Bunları sen de en az benim kadar iyi biliyorsun sevgili kardesim.

Bilmiyorum,bizi aydınlat.Yakın ilişkide bulundu demek bile ağır bir itham.Hem Fetö ile yakın ilişkide bulunup da şimdi dönen çok adam var,onların fişi niye çekilmedi?

"Başarıyı biz kazanıyoruz ,başarısızlığı da bize yıkıyorsun prim konusu gibi bizim içimizde kalması gereken konuları herkese açıklıyorsun ,biraz da sen sorumluluğu alsan hocam"

gibime geldi

bunlarin arasi niye acildi boyle? olaylari takip etmiyorum. yoksa saklimi tutuyorlar? tahminleri olan?

Yalnız şu da varki Arda'yı çağırmamaya götü yiyecek başka adam da yok.

Hocam bir Galatasaraylı olarak Sinan'ı kadroya alsa belki çocuğa bir moral olur toparlar idi kendisini

Fatih Terimi son dönemde ki aşırı egosu yüzünden sevmiyordum ama helal olsun futbolcuya dayalı sistemin önüne geçmek için gayret gösteriyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Tek sorun Ardanın çağrılmaması diğer oyuncular pekte umrumda değil olsalar nolur olmasalar nolur

Hahaha Arda yine yokmus :D

Yok duruşmuş yok bi tarafı yemezmiş başkasının. Ulan sanki sorumlu olduğu bir durum var, adam kafasına göre, keyfine göre iş yapıyor nasılsa burası Türkiye bir şey olsa kardeş sen napıyon diyecek 1 kişi bile yok, ayda 1 milyon al yeni bir başarısızlık oldu mu yeni bir düşman yarat oh ne ala memleket her yeri aynı.

Arda'nın cebine koyayım ayrıca.

Olayı öğrenseydik bi.

Terbiyesizlik yaptıysa arda hak ediyo.

Fatih hocayı takdir ederim.

Caner'in çağırılmasını bekliyordum açıkçası en çok şaşırtan Caner'in olmaması, Toprak'ın olması

Geri
Üst Alt