Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
antalya maçını kimin locasından izliyeceksiniz?
Nereden cikiyor bu manasizliklar ? Ben 5 senede 1 kez bile locaya girmedim stadimizda
ayrica istanbulda da degilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antalya maçını kimin locasından izliyeceksiniz?
Nereden cikiyor bu manasizliklar ? Ben 5 senede 1 kez bile locaya girmedim stadimizda
ayrica istanbulda da degilim
riekerink reyiz başarısız olursa işler artık onarılamaz noktaya gelirse çağırırırız imPARAtoru. yedek de beklesin eleman gerekirse göreve çağırırız.misss cb kovsunda gelsin yuvasına imparatorumuz selçuk leşini kesip doğrasın göndersin oyuncu değişikliği için 50 tane gol yemeyi beklemesin <3
Guzel.. ft-arda savaşı iyice kızışacaktır. FETÖ'den dolayı RTE'de ft'nin fişini çekmek için hazır bekliyor zaten. Yani ftcim yolun sonuna geldik, futbolumuzda kurduğun o barbar imparatorluk çökmüş durumda.
Tv'yi bir actin FT hocamiz linc ediliyor. Dedim noluyor arkadas?
Sonra arda ve cetesinin kellelerinin alindigini okuyunca anladim. FT yumrugu masaya vurmus...
Bu is FT'nin istifasina gider. Ayrica medyada Arda >FT
Fenerlilerle takila takila Arda fb medyasini yanina almis. 3-4 sene sonra fb'de kostururken goruruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yav her şeyi anladım da,neye dayanarak Fetöcü diyorsunuz bu adama?
Fetöcü demedim, ancak fetö ilen en azından bir dönem "yakın" bir ilişki içerisinde olduğu aşikar. Her devrin adamıdır ft, güç kimde ise ona yanaşır. Bunları sen de en az benim kadar iyi biliyorsun sevgili kardesim.