Bro 10 milyon verelim diyen yok ki zaten, ki 10 milyon istendi diye bok atmanın lüzumu yok bence. Zaten bu sene sonu tek yıllık kontratı kalıyor. Seve seve 3e 5e bile alırsın.

He 3e 5e alınabilir risk mi onu irdelemek lazım.

Bütün maddi unsurlar bir yana, bizim takıma seviye atlatabilecek bir oyuncu mu bence Evet 👍
bro bu adam yine iyide sen ndaoyuda begeniyon gibi

Ederi 3-4 milyon dediysen sen de üzerine alınabilirsin Tanrıverdiciğim.
Ben sebepleriyle açıkladım her şeyi bu mu senin saygı anlayışın? Farklı görüşün varsa altını doldurup tartışırsın en az 10 m euro eder deyip altını dolduramadığın kahve yorumları yapıp hadi oradan diye ahkam kesince sonra da dünya futbolundan bihabersin deyince ben kötü oluyorum. Bir oyuncunun ederi ile fiyatı arasındaki farkın ne olduğunu bilmiyorsun daha.

Neyse.

Ben sebepleriyle açıkladım her şeyi bu mu senin saygı anlayışın? Farklı görüşün varsa altını doldurup tartışırsın en az 10 m euro eder deyip altını dolduramadığın kahve yorumları yapıp hadi oradan diye ahkam kesince sonra da dünya futbolundan bihabersin deyince ben kötü oluyorum. Bir oyuncunun ederi ile fiyatı arasındaki farkın ne olduğunu bilmiyorsun daha.

Neyse.

Niye geriliyorsun anlamadım. Piyasada bir yıl içinde parlayıp satılan futbolcular kaynıyor. Ben fiyatından bahsediyorum. Ederinin o olup olmaması şahsi yorumdur. Sana göre 3 milyon eder bir başkasına göre 20 milyon.

Devre arası alsak ndiaye gibi 6 ayda sağlam para kazanabilirdik..böyle adamları iyi teklif bulduğun an satacaksin badouyu çok iyi kakaladik oradan oraya sürünüyor kaç senedir.. boupendza tabi ki badouya göre çok daha büyük bir yetenek ama ne zaman patlayacagini futbolu kafasından silecegini kestirmek zor.. 24 yaşinda tek düzgün kariyeri 6 aylık Hatay serüveni yine de devre arası 5 e falan alsak güzel olurdu ama vermediler ..

10 milyon avron varsa çok sağlam iki orta saha bulmak bizim için daha elzem..

Güntekin Onay: "Mbappe'yi al Hatayspor'a koy, bu kadar katkı verebilir mi!"

Geri
Üst Alt