- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Adamın 1.5 yıl sözleşmesi varken 5 milyon teklif gelmiş Tahir Mahir, 6 ay sonra bedavaya imzalatabilecek hangi Avrupalı 10 milyon verir.
Bu üç ayda sözleşme uzatacaklardır. Bekleyin görelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın 1.5 yıl sözleşmesi varken 5 milyon teklif gelmiş Tahir Mahir, 6 ay sonra bedavaya imzalatabilecek hangi Avrupalı 10 milyon verir.
bro bu adam yine iyide sen ndaoyuda begeniyon gibiBro 10 milyon verelim diyen yok ki zaten, ki 10 milyon istendi diye bok atmanın lüzumu yok bence. Zaten bu sene sonu tek yıllık kontratı kalıyor. Seve seve 3e 5e bile alırsın.
He 3e 5e alınabilir risk mi onu irdelemek lazım.
Bütün maddi unsurlar bir yana, bizim takıma seviye atlatabilecek bir oyuncu mu bence Evet![]()
Ben sebepleriyle açıkladım her şeyi bu mu senin saygı anlayışın? Farklı görüşün varsa altını doldurup tartışırsın en az 10 m euro eder deyip altını dolduramadığın kahve yorumları yapıp hadi oradan diye ahkam kesince sonra da dünya futbolundan bihabersin deyince ben kötü oluyorum. Bir oyuncunun ederi ile fiyatı arasındaki farkın ne olduğunu bilmiyorsun daha.Ederi 3-4 milyon dediysen sen de üzerine alınabilirsin Tanrıverdiciğim.
Bunun maaşı 500 bin euro bile değildir şu an bence.
1 milyon euro maas veremeyeceksen niye kalsinBu üç ayda sözleşme uzatacaklardır. Bekleyin görelim.
Ben sebepleriyle açıkladım her şeyi bu mu senin saygı anlayışın? Farklı görüşün varsa altını doldurup tartışırsın en az 10 m euro eder deyip altını dolduramadığın kahve yorumları yapıp hadi oradan diye ahkam kesince sonra da dünya futbolundan bihabersin deyince ben kötü oluyorum. Bir oyuncunun ederi ile fiyatı arasındaki farkın ne olduğunu bilmiyorsun daha.
Neyse.
Kayserili misin renktasJese sekidikayla takaslayabiliyosak gelsin
şener mener yerine jese wonderkidini verdim iyi niyetten
O zaman kimseyi vermezKayserili misin renktas
güntonun yerine @Yiğit Karagöz ü koysak daha iyi katkı verirGüntekin Onay: "Mbappe'yi al Hatayspor'a koy, bu kadar katkı verebilir mi!"
Muthis bir analizGüntekin Onay: "Mbappe'yi al Hatayspor'a koy, bu kadar katkı verebilir mi!"