Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Allahım gözlerime inanamıyorum yaa ne mutlu bi sabah :D

Gece alemlerine ilgili bir arkadaşmış, o konuda dikkat etmek lazım.. Lyon gibi büyük bir takıma gidince eski performansını yakalayamamış. Temennimiz Baros-Kewell gibi kendini bulması.. Çok yetenekli, Yattara gibi adam geçen bir adam.. Türkiye'de çok sevilecek, uzun yıllar kalacağına inanıyorum..

Lyon'u gördüm; gece alemine düşkünse Keita'nın İstanbul'da aklı çıkar. Toplayamayız.

Haberi ilk Melih Sabanoglu vermis dün gece ücte..

Valla dün mesaiye kaldım sabah kalktım haberi okuyunca muazzam sinir oldum bu nedir diye adamı araştırdım :D:D:D 2. ribery bu adam :D

arkadaşlar tahminimce yine cumaya kadar yarın geceye kadar stoper-forvet 2si yada enaz 1i açıklanıcak çünkü UEFA liste bekliyor. O yüzden kaynakları okuyup zaman kaybetmektense FM yada UEFA da kadrolara bakarak seri oyun kurabilen tekniği olan adamları analiz edin defans ve sağ bek adına. Forveti tahmin etmek güç çünkü tipik bir forvet alıcaz. ama yinede genç olabilitesi fazla.

abi dün tekke falan duyunca moralim çok bozulmuştu sabah sabah keyfim yerine geldi helal olsun artık bu yönetime ve teknik kadroya her ne olursa olsun destek olmalıyız allah göstermesinde ters sonuçlar bizi yıldırmamalı barçanın ilk sezonu aklımıza gelmeli sabretmeliyiz

--------Leo Franco---------------

Uğur----Servet----- Neill----- hakan balta

---Linderoth---Mehmet topal--Ayhan--

---Keita------Baroş------Arda :D:D

Ama Neill'ın yerine Coloccini daha güzel olabilir.

arkadaşlar antuya girin süper :D:D acayip keyif veriyo şimdi..adamlar bizden önde gidiyo :D:D:D:D

Arkadaşlar parçanın adı Freddy Fader - Bom Bom Suenan(Cascada Remix)

Bence haldun abi kendisi medyaya sızdırıyor isimleri bir şekilde. sonra hiç alakası olmayan birini alıp geliyor.sağ bek Habib Beye veya lucass neill diyorum ben sabahtan beri tuvaletim var hatta tuvalt yüzünden erken kalktım ntv alt yazı geçti hemen bilgisayarı açtım hala gitmedim ne transfer yapmışısız be :D

Tamam, Tobol bittin sen :D

Sirada Biglia var'dir umarim :D

arkadaşlar tahminimce yine cumaya kadar yarın geceye kadar stoper-forvet 2si yada enaz 1i açıklanıcak çünkü UEFA liste bekliyor. O yüzden kaynakları okuyup zaman kaybetmektense FM yada UEFA da kadrolara bakarak seri oyun kurabilen tekniği olan adamları analiz edin defans ve sağ bek adına. Forveti tahmin etmek güç çünkü tipik bir forvet alıcaz. ama yinede genç olabilitesi fazla.

forvet morvet yok unutun forveti..:)

cidden zaten ilerde tek adam var orda baros oynayacak zaten..e onun da yedegi nonda..onun da yedegi icin yabanci hakkini kullanmaya gerek yok bence..ozgurcan falan idare eder..cok cok sikisirsak keita da oynuyormus forvet..daha da cok sikisirsak kewell da oynar..e o da olmadi ben oynarim..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt