Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece alemlerine ilgili bir arkadaşmış, o konuda dikkat etmek lazım.. Lyon gibi büyük bir takıma gidince eski performansını yakalayamamış. Temennimiz Baros-Kewell gibi kendini bulması.. Çok yetenekli, Yattara gibi adam geçen bir adam.. Türkiye'de çok sevilecek, uzun yıllar kalacağına inanıyorum..
O kadar zaman bekledik bu transfer mi geldi gele gele? babel varken?
https://www.dailymotion.com/video/xjls8_abdul-kader-keita
Şu videodaki müziğin adını bilen var mı arkadaşlar.Valla kendimden geçirdi beniÇok güzelmiş....
Valla dün mesaiye kaldım sabah kalktım haberi okuyunca muazzam sinir oldum bu nedir diye adamı araştırdım2. ribery bu adam
![]()
ferhat iyisin dimi![]()
Arkadaşlar parçanın adı Freddy Fader - Bom Bom Suenan(Cascada Remix)
arkadaşlar tahminimce yine cumaya kadar yarın geceye kadar stoper-forvet 2si yada enaz 1i açıklanıcak çünkü UEFA liste bekliyor. O yüzden kaynakları okuyup zaman kaybetmektense FM yada UEFA da kadrolara bakarak seri oyun kurabilen tekniği olan adamları analiz edin defans ve sağ bek adına. Forveti tahmin etmek güç çünkü tipik bir forvet alıcaz. ama yinede genç olabilitesi fazla.