Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Murat'ın saat 10.30 civarı çektiği mesajı uykuda olduğum için yeni gördüm. Evet, mesajı aynen yazıyorum.

''Keita'yı aldık lan kalk, Lyonlu. Allah belamı versin aldık.''

Ne diyelim, çok izleme şansım olmadı fakat iş yapacak o kesin. Hadi hayırlı olsun takımımıza.

Scoutgs'li arkadaşlarım 3 gün önce Govou'nun yem olduğunu Keita'yı transfer ettiklerini söylemiştim. İnanmadım, bir iki şey gösterdiler inandırdılar beni de. Bugün de haberi görmek güzel :)

bua adamı sağ içemi aldılar sağ forvetemi

2sindede oynar ama sag acik kullanilirsa orada 4-3-3 oynanirsa sag forvet olacaktir. Eger bu sezonki sakatliklar yasanirsa tekrar rotasyonla orta sahanin her yerinde ve sag bekte e super oynar (Umarim sakatlik sorunumuz bu sene son bulacak :) ).

Valla Avrupa Futbolu'nu yakından takip eden biri değilimdir. O yüzden ismini daha önce duymadım.Kariyerine ve istatistiklerine baktığımızda fazla göze batan bir başarısı yok.Şu an için "süper transfer veya "kötü transfer" gibi bir yorumda bulunmak istemiyorum.Bekleyip göreceğiz.Yalnız sağ açık oynuyormuş galiba. Forvete de bir takviye lazım.

Selam Melih abi.

Dün akşam “Fransa’da bir isimle anlaşıldı şimdi sonra da İngiltere’de görüşmeler olacak” demiştiniz.

Acaba İngiltere’deki isim bir savunma oyuncusu mu yoksa sizin dediğiniz gibi Linderoth’u yedek bırakacak iki yönlü orta saha mı?

Saygılar…

(Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine.

Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine. Linderoth gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir futbolcuyla el sıkışıldı. Yakında belli olur durum. Sevgilerimle. Melih)

Maduro olabilir mi acep ?

Valla geçen sene Biglia için Pirlo'nun veliahtı diyorlardı.. Muazzam bir pas yeteneği var, oyunun her iki yönünü de çok iyi oynuyor.. Oyun zekası ve saha görüşü üst düzeyde..

Teşekkürler..

Edit: Türkçemize özen gösterelim..

Yattara mız olacak

Tek kelime "HARİKA" bir transfer. Galatasarayımıza hayırlı olsun. Bence yerinde bir transfer ve yine kimsenin bilemediği biri geldi. Bakalım diğer isim kim ve eminim yine ters köşe bir isim ve bomba bir isim olacaktır. Üstünel seviyorum seni :)

Süper oldu süper.Kuş olan arkadaşlarımdan övgü dolu mesajlar alıyoruz :D

herşey çok açık işte.. transferler tam gaz devam edicek.. rijkaard gibi birisi bazı sözler almadan buraya gelmezdi zaten..

Murat'ın saat 10.30 civarı çektiği mesajı uykuda olduğum için yeni gördüm. Evet, mesajı aynen yazıyorum.

''Keita'yı aldık lan kalk, Lyonlu. Allah belamı versin aldık.''

Ne diyelim, çok izleme şansım olmadı fakat iş yapacak o kesin. Hadi hayırlı olsun takımımıza.

allah belami versin aldik :D:D

Beyler yorumlarımızı yaparken TÜRKÇEMİZE ÖZEN GÖSTERELİM...

Super bir transfer :D

Angutlardan inciler. ( Keita Lille'de oynarken )

Bu Keita hakkında billmeyen insanlar iki maç görüntüsüyle adamı ilah yaptıız demesin..adam süper bi sağ kanat!gelirse ikinci Tuncayımız olur.

Muthis bir sag kanat oyuncusu. Defanstan araya girdigi toplar ile muthis ataga kalkiyor.

Ama gelmesi zor

Alınabilirmi acaba diyesim geliyor,sanki Okocha dan sonra 2. ilahim olur gibime gelıyo ama hayorlısı!

Mükemmel bir oyuncu. 4-4-2 nin sağında döktürür resmen. Carew'li Keita'lı bir 4-4-2 oynasak süper olurdu

gelecegin yildizi.... adam sagdAN SOLDAN HER KANATTAN muhtesem...

. Fizik gücü yüksek bir oyuncu. Biz beğensek de beğenmesek de bu yıl büyük kulüplerden birine transfer olacak bence. Birde bence şu youtube deki görüntüleri yabana atmayın. Bunu yapan bir taraftarıdır muhtemelen ve hayran kitlesi varsa boş adam değildir.

. İsmini yıllar önce duymuştum

Video daki görüntüleriyle efsanemiz Ridvan Dilmen gibi inanilmaz süratli bir adam. Ne zaman ne yapacagi belli degil.

Ne diyelim, Ortega, Anelka´larin oynadigi bir kulüpte neden oynamasin.

Karekteri ve takim arkada$ligi üstün seviyedeyse müthi$ bir transfer olur ve cocuklar gibi sevinirim vallahi.

Objektiv1907

Öyle bir oyuncuki bu Keita, rakip ne taktik, ne sistem uygularsa uygulasin, ne önlem alirsa alsin, bir anda saha icinde tüm dengeleri altüst eder.

Tekrar tekrar seyredelim video yu, yahu adam 50 metreden kaptigi toplari direk kaleye götürüyor ve tutabilene a$kolsun. Bunu nerede oynatirsan oynat, rakibi deli eder, korkudan altina eder.

"Deli Keita"

Bize daha gelmeden ben ona lakabini takiim de n´olur n´olmaz:

Angutlardan Dönmeler ( Keita'yı Gs aldıktan sonra )

ya linderoth yorumlarini oku. lincoln yorumlarini oku‚ nonda yorumlarini oku.

Hep ayni hikaye‚ bu keita denen sahis 30 yasinda be canim‚ ilk deneyimi lyon ve son derece rezil bir grafik cikmis.

Belki Baros dan iyi cikacak bekleyip görecegiz ama biz alsaydik bu adami ne derdiniz allaha askina söylermisin.

bende uğur borala bir video yaparım bu adamdan daha iyi olur

Onların çapında iyi transfer , ama biz alsak bize yeterli olmazdı.

Özer Hurmacı bundan çok daha iyi. Aç youtubeyi karsılastırın.

30 macta gol atamamıs adamdan ne hayır gelir.

Bir cacık olmaz. Yine taraftarı kandırmak için boş transfer yaptılar.

Nerde oynuyor defansta mı ? Hiç golü ve asisti yokta.

Saçmalamışlar ezikliklerinden :007::007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt