Abdulkadir Parmak Ayrılmak İstiyor

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Trabzonspor'un yıldızı ayrılmak istiyor...
Trabzonspor forması giyen Abdulkadir Parmak, Galatasaray maçı sonrasında sert eleştirilere maruz kalmıştı. Abdulkadir Parmak'ın Trabzonspor'dan ayrılmak üzere olduğu gündemde. Abdulkadir Parmak Trabzonspor'dan ayrılacak mı

1168974.jpg

Abdulkadir Parmak ayrılmak istiyor
TRT Spor'un haberine göre; baskılara dayanamayan Abdulkadir Parmak devre arasında takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Futbolcuya hakaret eden taraftarların da karakolda ifade verdiği belirtildi.

Ne olmuştu?
Süper Lig'de oynanan Galatasaray maçında alınan 2-0'lık yenilgi sonrasında Parmak'a tepkiler olmuştu.

Parmak'ın özellikle ailesine karşı gösterilen tepkilerden sonra Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile bir görüşme yaptığı gündeme gelmişti.

yallah has hüs yallah kış kış parmak kış kış

ortada bi parmak olması kötü olmaz ama değişik bi herifi ya
trabzonda baskıyı kaldıramıyosa bizde nası kaldıracak adam trabzonlu oranın kafasını kendisi de yaşıyo ama kaldıramıyo
ilginç

Tsliler maç boyunca yaptığı hareketleri video yapıyor habire. Çok sakıncalı bir herif gibi.

ortada bi parmak olması kötü olmaz ama değişik bi herifi ya
trabzonda baskıyı kaldıramıyosa bizde nası kaldıracak adam trabzonlu oranın kafasını kendisi de yaşıyo ama kaldıramıyo
ilginç

Kotu topcu. Hakaret etmek dogru degil ama tsnin taraftarinin begenmemesine sasirmiyorum. Hucumda vasat top rakipteyken asiri kotu topcu. Nerede duracagini rakibi nasil karsilayacagini zerre bilmiyor. Sizin os daki apo bundan 2 kat daha iyi

Kotu topcu. Hakaret etmek dogru degil ama tsnin taraftarinin begenmemesine sasirmiyorum. Hucumda vasat top rakipteyken asiri kotu topcu. Nerede duracagini rakibi nasil karsilayacagini zerre bilmiyor. Sizin os daki apo bundan 2 kat daha iyi
O kadar kötü mü ? Yetenekli diyenler vardı.

aponun adı cıktı ya ben herifi begeniyorum yani%60-40 diyeyim :D
bunu ben anlamıyorum iyi mi kötü mü diye

Mevzu bu değil.

Herifin yanındakiler traş olunca defoları ortaya çıkıyor

Yanındakiler açıklarını kapatınca da iyi topçu diyorlardı zamanında.

Kötü
Burada ve sosyal medyada geçen sene hypeladılar bunu fena. Alıcı gözle izliyorum hangi ts maçına denk gelsem çok göze batıyor defoları. Rizeye yollanan doğan defansta bundan daha iyi
doğan sığırın teki ya herif tam bir kasap futbol katili kahpece tuzaklanmış bomba gibi adam

Geri
Üst Alt