Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray Forması ile 100. Resmi Maçına Çıktı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Abdülkerim Bardakçı: Bana hayatımın dönüm noktası ne diye sorarlarsa 25.06.2022 tarihini söylerim. Transfer olduğum gün hayallerim büyüktü ama bu formayı giydikçe hayallerimin sınirı kalmadı. Bugün sırtimda ve kaltbimde taşıdiğım bu büyük formayı 100. Kez terletmenin gururunu yaşadım. Parçası olduğum bu büyük aile ile nice 100'leri yaşamak istiyorum. Her zaman hissettiğim desteğiniz beni güçlü kılıyor. Hep beraber daha da büyük hedeflere. @Galatasaray

Galatasaray'da 2 Süper Lig, 1 Turkcell Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Abdülkerim Bardakcı, savunmadaki iyi performansını hücumda kaydettiği 10 golle süsledi.

1000001927.jpg

Tarihe ismini yazdıran yerli isimlerimizden biri oldu. Performansını 2 sezon daha sürdürebilirse efsanemiz olur.

Saçlar gidince performans düşüşü oldu :)

Fitnessi bırak crossfite başla artık kırkpınar güreşcisi gibi geziyorsun apo reis bulk yapan futbolcu mu olur

tarihte bize gelerek ligin kaderini degistiren adamlardan biri. selcuk inan gibi. harbiden her sey aleyhimize donebilirdi farkli evrenlerde.

Yerli Van Dijk. İyi ki varsın

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen sövüyoruz ama iyi ki bizde oynuyor dediğimiz adamlardan birisi. Helal olsun aslanım.

Ali koç’un dediğine cevap olarak o paraları edermiş gerçekten.

Aferin Apo. Biraz toparlandın yine.

Ama ligin ikinci yarısında daha da toparlanman lazım.

Geri
Üst Alt